Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Turpinās pasākumu sērija „Fresh Beats”

Klubs KEFĪRS, 25.03.2010. 14:36

No 27. februāra katra mēneša pēdējā sestdienā klubs KEFĪRS A. Briāna ielā 9a piedāvā apmeklētājiem pasākumu sēriju ar nosaukumu „Fresh Beats”. Otrais „Fresh Beats” pasākums norisināsies 27. martā sadarbībā ar alu DESPERADOS.
Turpinās pasākumu sērija „Fresh Beats”

„Fresh Beats” pasākumi apvieno visus tos naktsdzīves mīļotājus, kuri ir pieraduši pie ikdienišķām ballītēm un visus tos, kuri seko līdzi svaigākajiem naktsdzīves notikumiem, izklaides vietām un dj`u performancēm.  

Ierastās kluba telpas tiks atsvaidzinātas ar svaigām un jaunām dekorācijām. Ierodies uz pasākumu laicīgi, lai nepalaistu garām īpašos piedāvājumus bārā, dažādas foto akcijas, dejas uz bāra letes un, protams, īpašā vakara viesa jaunāko setu, tas viss kopā — vienreizīga atmosfēra, jaunas sajūtas, pārsteidzošs baudījums.

Pasākumu iesāks kluba rezidents: DJ ANGEL.
http://djtop.lv/dj/angel/

„Fesh Beats” otrā pasākuma īpašais viesis būs DISCOTEQ PROMOTIONS pārstāvis DJ JOHNY ADROIT, īstajā vārdā Jevgenijs Arzamascevs. Atskaņošanas tehnikas ziņā – dīdžejs ar oriģinālu materiālu un personīgo atskaņošanas manieri, kā arī daudzsološs producents, kurš cenšas neatkārtoties un būt individuāls savos setos. Spilgtākie sasniegumi: DISCOMANIA DJ CUP 2008 – 1. vietas ieguvējs, uzstāšanās „SENSATION WHITE” 2008 (VIP Zonā) Lietuvā, Viļņā. 2008. gada rudenī JOHNY ADROIT pievienojas DISCOTEQ PROMOTIONS. Līdz šodienai viņš ir uzstājies tāda mēroga pašmāju pasākumos kā: Dance Summit un BBP (Baltic Beach Party), kā arī viesojies galvaspilsētas lielākajos naktsklubos (Essential, ex Nautilus). Spilgtākais ballīšu koncepts, kuru veidojis šis mākslinieks ir „Violet Vibes”, kuros parasti kā mākslinieki tiek pieaicināti vairāki Latvijas vadošie dīdžeji.
http://djtop.lv/dj/johny-adroit
http://www.myspace.com/johnyadroit

After hours „Fresh Beats” otrā pasākumā ar DJ VOL-T, īstajā vārdā Valts Tenters, kurš piedāvās apmeklētājiem pozitīvu un vieglu house mūzikas setu, kas būs īpaši gatavots šim pasākumam. VOL-T ir viens no jaunās paaudzes māksliniekiem, kuram ir vēlme sevi pierādīt kā jaunu un perspektīvu dj`u.
http://djtop.lv/dj/vol-t

Klubs KEFĪRS
A. Briāna ielā 9a.
http://www.klubskefirs.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV