Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Igo tiks uzņemts Dukuru ģimenē

Anete Kalniņa, 29.03.2010. 09:08

Dukuru ģimene 4. aprīlī sniegs koncertu savā dzimatjā pusē - Cēsīs. Uzstsāšanās solās būt īpaši aizkustinoša, jo tikai šajā tūres koncertā gaidāms īpašs pārsteigums - Dukuriem piebiedrosies Igo.
Igo tiks uzņemts Dukuru ģimenē

Dukuru ģimenei ir daudz kopīga ar Igo - viņus vieno ne vien draudzības saites, bet arī profesionāla sadarbība, jo Dukuru tēvs Edijs jau daudzus gadus ir Igo pavadošās grupas basģitārists. Kopš Dukuru kopīgas muzicēšanas sākuma televīzijas šovā "Latvijas dziedošās ģimenes" Igo rūpīgi sekojis līdzi viņu skatuves gaitām. Šoreiz viņš savu atbalstu izteiks koncertā. Un kur gan citur, ja ne Dukuru dzimtajā pusē Cēsīs.

Šis koncerts būs dāvana visiem Dukuru novadniekiem, kas atbalstīja ģimeni gan televīzijas šova laikā, gan turpina to darīt tagad, kad Dukuri pieteikuši sevi kā stabilu muzikālu kolektīvu.

Koncertā skanēs visas pazīstamākās Dukuru dziesmas - gan oriģinālkompozīcijas, gan versijas par populārām popmūzikas un rokmūzikas tēmām. Protams, koncertā būs iespēja dzirdēt arī Dukuru jaunākos singlus "Here We Are" un versiju par Raimonda Paula populāro dziesmu "Ai dundur".

Igo repertuārs gan pagaidām paliek noslēpumā tīts, jo savādāk tas nebūtu pārsteigums. Zināms vien tas, ka Igo vairākas dziesmas izpildīs kopā ar Dukuriem, kā arī dziedās dažas savas dziesmas. īpaši aizraujošu šo notikumu dara tas, ka šī būs vienīgā tuvākajā laikā redzēt Igo un Dukuru muzikālo savienību.

Biļetes iegādājamas "Biļešu paradīzes" kasēs un CATA kultūras namā Cēsīs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV