Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

DEPO uzstāsies ievērojama producenta jaunatklātā grupa

DEPO, 29.03.2010. 09:12

Pirmdien, 29. martā DEPO uzstāsies ievērojamā producenta Ross Robinsona jaunatklājums Francijas trio My Own Private Alaska.
DEPO uzstāsies ievērojama producenta jaunatklātā grupa

Ross Robinsons producējis slavenākos albumus tādām grupām kā Slipknot, Sepultura, Korn, Limp Bizkit, The Cure, Deftones, Norma Jean, daudzām citām.

R. Robinsons tiek dēvēts par „nu metal krustēvu”, jo tieši ar viņa palīdzību šis stils tika noformulēts Korn pirmajā albumā. Tomēr vēlāk viņš kļuva par stila kritiķi, norādot uz šī stila grupu stagnāciju un izaugsmes trūkumu. Tāpat Ross guvis lielus panākumus post hārdkorā, strādājot ar tādām slavenām grupām kā At The Drive-in un Glassjaw. 2007. gadā viņš dibināja pats savu ierakstu kompāniju I Am Recordings. Šogad bez My Own private Alaska Ross Robinsona darba plānā ir arī Korn, Klaxons jaunie albumi.

Pie viena der atzīmēt, ka jauno albumu miksējis Ryan Boesch, kurš strādājis arī ar Klaxons, Peaches, Eels, Foo Fighters, Sheryl Crow, citiem, bet māsterējis Alan Douches, kurš strādājis ar Converge, Dilnger Escape Plan, Mastadon, citiem.

My Own Private Alaska pastāv kopš 2007. gada un kopš tā laika pasauli pārsteigusi ar savu neparasto skanējumu. Grupas sastāvā ir 3 dalībnieki – virtuozs klasiskais pianists, ekspresīvs bundzinieks, skaļi savu sāpi izkliedzošs screamo vokālists. Metāls bez ģitārām! Pēc pieejas (izpildīt metal ar netradicionāliem instrumentiem), bet ne pēc skanējuma trio varētu salīdzināt ar APOCALYPTICA. Skanējums tuvs death metal vai screamo, kurā ir arī klasiskās mūzikas un džeza elementi. Koncerta laikā visi trīs sēž, kas ļāvis viņus nodēvēt pat sēdošo grupu.
 
Pirmdien, 29.03.
MY OWN PRIVATE ALASKA (Francia)
http://www.myspace.com/myownprivatealaska
http://mopa.dream-it.org/
VIDEO - http://www.youtube.com/watch?v=Agtiul3zeIk

Dažas MOPA jaunā albuma Amen recenzijas:
http://www.rock-metal-music-reviews.com/album-review-my-own-private-alaska-amen/
http://ripplemusic.blogspot.com/2010/03/my-own-private-alaska-amen.html
http://www.rocksnail.co.uk/index.php?substance=article&type=album_reviews&article=219
http://www.criticaloutcast.com/2010/02/my-own-private-alaska-amen.html
http://underthegunreview.net/2010/02/02/pre-orders-for-mopas-latest-amen-up-now/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV