Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

“Labvēlīgais Tips” dosies pavasara koncerttūrē

Inita Zīmele, 30.03.2010. 10:20

Jācer, ka “Labvēlīgajam Tipam” nebūs jāņem talkā gumijas zābaki un laivas, lai nokļūtu Gulbenē, Ventspilī, Jelgavā, Valmierā un Kazdangā, uz kurieni grupa plāno doties nu jau par tradīciju kļuvušās pavasara koncertsērijas ietvaros - pavisam drīz - aprīlī.
“Labvēlīgais Tips” dosies pavasara koncerttūrē

Gaidāmo koncertu programma sastāvēs no daudziem pirmatskaņojumiem, kurus pat Rīga vēl nav dzirdējusi, jo pašlaik notiek intensīvs darbs pie jaunā albuma satura gatavošanas. Grupa ir pārliecināta, ka labāk jaunas dziesmas sākumā nodot vērtēšanai klausītājiem un tikai pēc tam tās iekļaut albumā.

Janvārī radio ēteros jau izskanēja “Čiekurs - egles dēls” – singls no gaidāmā albuma, kas uzreiz arī kļuva par klausītāju hītu un tāds ir joprojām. Šī dziesma tika izpildīta arī pagājušā gada grupas rudens lielajos šovos “Līzespasta Disnejlenda”. Arī toreiz dziesma guva atzinību no skatītāju puses gan koncertos, gan atsauksmju veidā internetā pēc tam.

Tātad šo koncertu apmeklētājiem būs unikāla iespēja un liela atbildība noteikt, kuras jaunās dziesmas ir pietiekami labas, lai tiktu iekļautas gaidāmajā albumā.

Koncerti būs divās daļās, un to sākums – pulksten 19:00. Jāpiebilst, ka katra grupas uzstāšanās tiek pārvērsta par savdabīgu šovu uz skatuves, kurā iesaistās ne tikai mākslinieki, bet nereti arī skatītāji. Protams, neizpaliek arī joki.

Labvēlīgais Tips nebeidz pārsteigt ar atraktivitāti ne tikai uz skatuves savos koncertos, bet arī ar iesaistīšanos dažādos projektos. Šogad grupa plāno kāpt uz Nacionālā teātra skatuves kopā ar žurku Kornēliju slavenās izrādes šīs sezonas versijā „Teātra žurka jeb Kornēlijas inovācijas”.

Grupa novēl visiem sausas kājas palos un aicina priecāties par pavasara iestāšanos kopā ar Labvēlīgo Tipu!

Pavasara tūres koncerti notiks:

4. aprīlī – Gulbenē, Vecgulbenes Muižā;

16. aprīlī – Ventspilī, Teātra namā „Jūras Vārti”;

17. aprīlī – Jelgavā, Jelgavas Kultūras namā;

24. aprīlī – Valmierā, Valmieras Kultūras centrā;

1. maijā – Kazdangā, Kazdangas Kultūras centrā.

Biļetes uz koncertiem jau nopērkamas „Biļešu Paradīze” kasēs, www.bilesuparadize.lv vai pasākuma norises vietās. Cena sākot no Ls 5.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV