Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Sarīkojumā “Green Night: THE OPENING” pulcēsies Dj no Latvijas, ASV un Lielbritānijas

Oskars Fīrmanis, 30.03.2010. 13:46 | komentāri (2)

1. aprīlī notiks nebijis pasākums Latvijā – Green Night: THE OPENING, kurā uzstāsies populārākie dīdžeji no Latvijas, Martyn no ASV, kā arī Untold no Lielbritānijas. Dīdžeju priekšnesumus spilgtākus un atraktīvākus padarīs multimediju mākslinieka Arta Dzērves videoprojekcijas, kā arī šovmeņi no Ibisas – Diablo, kurš velna izskatā spēlē tradicionālās afrikāņu bungas, un Zeles – krāšņi tērpts elektrisko bungu virtuozs.
Sarīkojumā “Green Night: THE OPENING” pulcēsies Dj no Latvijas, ASV un Lielbritānijas

Green Night: THE OPENING kuratori ir Propeller Productions sadarbībā ar diskžokeju un ierakstu zīmola vadītāju Bogdan Taran un multimediju mākslinieku Arti Dzērvi.

Artis Dzērve: „Jau ilgāku laiku domāju par pasākumu, kas varētu atdzīvināt Rīgas nakts dzīvi un pārsteigt vietējo publiku ne tikai ar skaņu, bet arī video. Tādēļ arī esam vienkopus sapulcinājuši dažādu jomu profesionāļus, kas ir ietekmējuši un ietekmē šā brīža nakts dzīvi pilsētā, kā arī ir gatavi jauniem izaicinājumiem un radošiem risinājumiem, lai iepriecinātu pasākuma apmeklētājus.”

Green Night: THE OPENING ietvaros spēlēs tādi Latvijā zināmi dīdžeji kā Bogdan Taran, Kaspar Kondrat, Roland Privert, RUDD un AI-VA, Elvi Soulsystems & KRII, Electricano. 

„Esmu ļoti priecīgs piedalīties šī pasākuma tapšanā, jo komandā, kas veido Green Night, ir radoši cilvēki, ar kuriem ikdienas pasākumu organizēšanas jomā man iepriekš nav bijusi iespēja strādāt kopā, – katrs no viņiem ir visai aizņemts ar saviem projektiem un līdz ar to ir grūti atrast laiku kādam lielākam kopējam projektam,” saka dj Bogdan Taran.

Pasākuma apmeklētājiem noteikti ir vērts dzirdēt Martyn, kurš uzstājies gan Berlīnes tehno epicentrā Berghain, gan slavenākajos Londonas klubos – Fabric, Plastic People, The End, gan Ņujorkas Cielo un Vašingtonas Club Love. Viņa ieraksti regulāri nokļūst tādu pasaules grandu ierakstu somās kā Džailzs Pītersons (Gilles Peterson), Mr.Scruff, Lorāns Garnjē (Laurent Garnier), Ame, Skream, Kode9, Flying Lotus, The Bug, Pole un pat Underground Resistance.

„Tas ir satriecoši, ka varu atvest savu mūziku uz Rīgu un spēlēt to vietējiem klausītājiem. Šo pasākumu gaidu ar lielu nepacietību,” saka Martyn.

Green Night: THE OPENING apmeklētājiem, pēc BBC 1Xtra prominentās pārstāves Mērijas Annas Hobsas vārdiem, būs iespēja arī redzēt un dzirdēt „vienu no šodienas asākajiem producentiem” – Untold. Viņš veidojis oficiālus remiksus tādiem māksliniekiem kā The XX, Ke$ha un Hosē Džeimsam (Jose James). Untold jau arī paziņojis, ka nevar vien sagaidīt to mirkli, kad varēs noraut jumtu Green Night pasākumā.

Pasākums notiks bijušās Palazzo Italia telpās Rīgā, Kr.Barona ielā 2. Biļetes uz Green Night: THE OPENING pārdošanā nebūs, bet ielūgumus vēl varat meklēt visdažādākajās Rīgas vietās, kamēr to ierobežotais skaits neizsīkst, tai skaitā pie pasākuma dīdžejiem, kā arī bārmeņiem Rīgas klubos un bāros. 

Par pasākuma jaunumiem varat uzzināt arī internetā, sekojot līdzi aktualitātēm twitter.com - http://twitter.com/GREENNIGHTTWITT.

Pasākuma video: http://vimeo.com/10270782; http://vimeo.com/10464859

 


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV