Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

“Fire Bar” aprīļa programma

Jānis Enkūzens, 31.03.2010. 13:28

Šogad aprīlī iekrīt ļoti daudz brīvdienu, līdz ar to arī daudz un dažādi pasākumi “Fire Bar'ā” Liepājā.
“Fire Bar” aprīļa programma

Lieldienu brīvdienās “Fire bar'ā” uzstāsies seši dažādi muzikāli projekti, sākot ar nenopietnajiem “Piščiki'n'Rozes” un grupu “Zvani” joku dienā, neatkarīgajiem “Židrūns” un “Mana bērnības milicija” 2. aprīlī, atzīmējot Kurta Kobeina dienu, turpinot ar vienu no šā brīža aktuālāko latviešu grupu “TāTāTā” 3. aprīlī un noslēdzot ar franču šansoniem, Liepājas apvienības “The Briefing” solistes Kristīnes izpildījumā 4. aprīlī.

Otrajā aprīļa nedēļā, 9. aprīlī, uz “Fire Bar” skatuves kāps publikas mīluļi – apvienība “Ēnas”. Nākamajā dienā, 10. aprīlī, mūzika kļūs daudz smagāka, jo notiks pasākums “Pedal to the metal”, kurā piedalīsies “Sanctimony” un ”Rebel Riot”

Savukārt 16. aprīlī savu DJ setu demonstrēs ekstravagantais multimākslinieks  Kaspars Bindemanis. Sestdien, 17. aprīli, Liepājā piestās “Astro'n'out” pavsara tūre, lai prezentētu savu jaunako albumu “Ģeometrija”. Ceturtajā aprīļa nedēļas nogalē “Fire Bar'ā” uzstāsies zviedru rokgrupa “Mad Lee Riot”  (23. aprīlī) un notiks jauno grupu konkursa “Flashlght” noslēdzošā atlases kārta (24. aprīlī).

Mēneša pēdēja dienā, tieši pirms maija brīvdienām, ļoti klausāma mūzika no grupas “Gaujarts” un ļoti dejojamas dziesmas no DJ Dambonokatluss (Inokentijs Mārpls).

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV