Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Grupa "Audience Killers" piedāvā jaunu dziesmu un dodas tūrē

Audience Killers, 31.03.2010. 14:19

Grupa "Audience Killers", kas mazāk nekā pirms mēneša klausītājiem dāvāja savu debijas skaņdarbu "Rainbow", tagad aicina ikvienu ieklausīties grupas jaunākajā ierakstā, kuram devuši franču vārdu "Mon Personage" un līdzīgi kā citas, vēl neatskaņotās, "Audience Killers" jaunās dziesmas, arī šī gaida savu kārtu kādā no pārsteiguma tūres koncertiem.  
Grupa "Audience Killers" piedāvā jaunu dziesmu un dodas tūrē

Tieši ar šādu vārdu, pēc grupas domām, jaunā dziesma tiek raksturota vislabāk, turklāt apvienības taustiņu feja - Arletta, ne velti iejūtas franču dziedātājas lomā, piebalsojot grupas solistam. Dziesma, nepārprotami, atšķiras no iepriekšējā skaņdarba, kas ir pamatoti no grupas puses, ar velmi radīt pēc iespējas daudzveidīgāku un interesantāku mūziku. Gluži kā pirmo dziesmu, arī šo būs iespējams bez maksas lejupielādēt grupas mājas lapā.

"Rainbow Surprise Tour" nedēļas garo tūri grupa ir nosaukusi debijas singla vārdā, lai saglabātu gaišo un pozitīvo noskaņojumu visos paredzētajos koncertos no 5. līdz 10. aprīlim, apmeklējot kādu no Latvijas pilsētām visas dienas garumā. Par dienas gaitām Normunds, Edgars, Arletta un Valdis neko neatklāj, kas ir daļa no pārsteiguma, šobrīd vienīgi sniedzot informāciju par pilsētām un vakara koncertiem.

"Rainbow Surprise Tour":

Otrdiena, 6.apr., Jūrmala, Kauguru k.n.;

Trešdiena, 7.apr., Jelgava, Post Club, atbalstot grupu "Ēnas" ("Seven" tūre);

Ceturtdiena, 8.apr., Valmiera, Jauna Saule;

Piektdiena, 9.apr., Rīga, Space Dog;

Sestdiena, 10.apr., Limbaži, Tonuss.

Grupas "Audience Killers" koncertos piedalīsies arī jauniešu grupas "The Next Ones", "Almost" u.c.

Sīkāku informāciju par koncertiem atradīsi tūres plakātos attiecīgajās pilsētās un grupas mājas lapā audiencekillers.com vai pie organizatora lipglos.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV