Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Grupa „Blitze” sniegs koncertu Lielvārdē

Oskars Šļakota, 01.04.2010. 10:48

Grupa „Blitze” 9. aprīlī sniegs pavasarīgu koncertu Lielvārdes klubā „Pie Rumbiņas”. Šī koncerta īpašo noskaņu uzburs VJ Rach ar speciāli šim koncertam radītām video porejekcijām. Par pasākuma labo garastāvokli un deju ritmiem rūpēsies DJ Stella, DJ Andy Bassland un Arnis Gee. Visi koncerta apmeklētāji piedalīsies koncerta filmēšanā, kas vēlāk būs skatāms TV kanālā „Mūzikas video”.
Grupa „Blitze” sniegs koncertu Lielvārdē

Galvu reibinošajam pavasarim uzsākot savu uzvaras gājienu pār ziemu, arī mūzikas grupa „Blitze” steidz ātrāk aizdzīt aukstos vakarus un kaitinošās sniega kupenas ar  pavasarīgu koncertu Lielvāres klubā „Pie Rumbiņas”. Par koncerta veiksmīgu startu parūpēsies Rīgas kluba „Ofiss” rezidents DJ Stella. Īsi pēc pusnakts uz skatuves kāps grupa „Blitze” ar speciālu koncertptogrammu Rumbiņas apmeklētājiem. Par īpašu gaisotni un neaptveramiem mirkļiem parūpēsies VJ Rach, kurš uzburs īpaši „Blitzes” koncertam radītas video projekcijas. Pasākumu noslēgs un līdz pat rītam par labu deju mūziku atbildēs elektroniskās mūzikas producenti DJ Andy Bassland un Arnis Gee. 

Koncerta laikā visi Rumbiņas apmeklētāji tiks iesaistīti koncerta filmēšanā, par ko parūpēsies TV kanāla „Mūzikas video” operatoru komanda. Uzņemtais video materiāls pēc tam priecēs mūzikas kanālā „Mūzikas video” skatītājus, kurš 24 stundas dienaktī raida latviešu muzikas video klipus.   

Grupa „Blitze” savu darbību uzsāka pirms četriem gadiem. Grupas sākotnējais nosaukums „Jauna blice” tika nomainīts, pateicoties aktīvajai augšupejai, kas sākās pēc pirmā singla „Bibliotekārs” iekļūšanas „Latvian Chart” ietekmīgāko dziesmu topā. Šī dziesma pabijusi dažādu radio staciju topos, gūstot labus rezultātus un pozitīvas atsauksmes. Kā jaunākais grupas sniegums ir nesen iznākusī dziesma ar nosaukumu – „Segā ietinies”. Šī dziesma jau priecē klausītājus visā Latvijā. 

Biļetes uz mūzikas grupas „Blitze” koncertu var iegādāties iepriekšpārdošanā Lielvārdes kultūras namā vai rezervējot pa tālruni 20265517. Biļešu skaits ierobežots. Par koncertu un grupu „Blitze” lasiet sīkāk interneta vietnē - http://draugiem.lv/blitze. 

Pasākumu atbalsta: www.piraija.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV