Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Muzikālais klubs "Green Taste" aicina uz dzimšanas dienas ballīti

Oskars Šļakota, 01.04.2010. 14:56

Muzikālajam klubam Green Taste aprit viens gads, par godu šim notikumam klubs 2.aprīlī Talsos, Kareivju ielā 16, pārvērtīsies par milzīgu svētku ballītes vietu! Ballītes īpašie viesi - DJ SAINT un saksofonists ALEX. Par vakara muzikālo baudījumu rūpēsies DJ Versetti, DJ UL-DI un DJ Smile. Dzimšanas dienas aktivitātes un pašu ballīti vadīs Oskars Šļakota. Īpašs pārsteigums kluba viesiem pusnaktī – košs salūts un glāze šampanieša par brīvu.

Green Taste jubilejas ballīte tiks atklāta plkst. 22:00, par veiksmīgu startu rūpēsies vienmēr smaidošais DJ Smile. Green Taste dzimšanas dienas ballītes īpašie viesi būs DJ SAINT un viņa kolēģis saksofonists ALEX, kuru sniegums un saspēle ienesīs patiesi izcilu atmosfēru un sajūtu šajos svētkos. Par atlikušo nakts noskaņojumu un muzikālo baudījumu līdz pat rītausmai deju zālē rūpēsies Green Taste rezidents DJ Versetti, savukārt, pie bāra par labu mūziku visas nakts garumā gādās DJ Ul – Di. Kas gan tā būtu par dzimšanas dienas ballīti bez pārsteigumiem, aktivitātēm un dāvanām – tieši par šīm lietām un vakara vadīšanu rūpēsies Oskars Šļakota. Lai jubilejas ballīti padarītu vēl skaļāku, krāsaināku un emocionāli piesātinātāku, klubā tiks izvietotas papildus skaņas un gaismas sistēmas. Īpašs pusnakts pārsteigums Green Taste jubilejas viesiem – tieši pusnaktī kluba dzimšanas dienas baudītājus priecēs krāšņs salūts un bezmaksas šampanieša glāze katram apmeklētājam.

Green Taste ballītes īpašie viesi ir saksofonists ALEX un DJ SAINT, kurš savu talantu ir izkopis vairāk nekā desmit gadu garumā, iesildot tādus pasaulē zināmus skatuves māksliniekus kā DJ Tiesto, Paul Van Dyk, Dave Storm un citus skatuves guru. Vakara gaitā apmeklētāji varēs baudīt dažāda žanra mūziku, sākot no Funky House līdz pat Progressive House, ko īpašās skaņās pārvērtīs ALEXA saksofons.

Muzikālā kluba Green Taste īpašnieks Einārs Jansons: "Man ir patiess prieks, ka spējām sniegt labu atpūtu un pozitīvas emocijas mūsu apmeklētājiem jau veselu gadu. Turpinot tādā pašā garā, gribu aicināt visus uz muzikālā kluba Green Taste gada jubilejas ballīti, kurā pārsteigsim un sniegsim spilgtas emocijas ikvienam apmeklētājam."

Ieejas maksa kluba Green Taste dzimšanas dienas ballītē kā vienmēr ir draudzīga, tikai 2 lati, bet ar atlaižu kuponu 1 Ls. Šis kupons nodrošinās atlaidi arī pirmajam kokteilim bārā. Par kuponu iegūšanu savā īpašumā interesēties pa tālruni 20024408. Ieeja klubā personām, kuras ir sasniegušas vismaz 18 gadu vecumu.

Paldies Green Taste atbalstītājiem: reklāmdrukai VCL, Kurzemes radio, draugiem.lv, Fitnesa klubam, Jaunajai Impērijai, clubland.lv un studijai FA.

Sīkāku informāciju meklējiet Green Taste mājas lapā - www.greentaste.lv, Talsi, Kareivju iela 16.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV