Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Notiks džeza kvarteta "GURU" koncerts

EasyGet.lv, 06.04.2010. 11:11

8. aprīlī plkst. 19:00 bārā/ restorānā/ klubā "ARTUM", Marijas ielā 2, koncertu sniegs džeza kvarteta “GURU”.

Kā paši izpildītāji atzīst: “Kompozīcijās dejojam cauri mierīgiem tuksnešiem, salaužam taktsmērus pulkstenim, ielecam latino ritmā, bet pēc tam melodiskā mierā iegrūvojam.” Viņu izpildītās kompozīcijas stāsta kā par vientuļiem vīriem tuksnesī, tā arī par iekšējās gaismas ieslēgšanu,  pulksteni un laiku - spēlmani, par “slīdīgiem soļiem” un nevēlēšanos sacensties, par dzīvi.

Oriģinālkompozīciju autores ir ar oriģinālu piegājienu apveltītā, muzikālā māksliniece, ģitāriste Nora Bite un vokāliste, kura ar profesionalitāti un smaidu, izmanto balsi kā instrumentu pat dziesmās, kuras parastam vokālistam būtu par smagu - Inese Bērziņa. Ritma grupā iesaistījušies mūziķi, kuri izpelnījušies atzinību klausītāju un mūziķu vidē daudzu gadu gaitā, turpinot piedalīties visos svarīgākajos mūzikas notikumos Latvijā, - kontrabasists Andris Grunte un bundzinieks Kaspars Grigalis.

Pēc koncerta gaidāma "jam session" - mūziķu saspēle, kurā aicināti pievienoties arī citi Latvijas "zelta" džezmeņi.

Ieeja bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV