Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Cēsīs aprīlis rit džeza ritmos

Daiga Janševska, 06.04.2010. 11:39

Aprīlis Cēsīs būs džeza un Mākslas dienu zīmē. Mēneša garumā džeza jautrie un rotaļīgie ritmi skanēs CATA Kultūras namā un Cēsu 2.pamatskolā. Pavisam paredzēti četri koncerti.

Kā jauns izaicinājums Latvijas mūzikas dzīvē būs džeza opera „Pilsētas romance” ar roka un ambient mūzikas elementiem un grupas "Keksi" sadarbībā ar Aļģirda Šuminska „Muzikālo skudrupūzni” jaunā programma, kura saņēmusi plašu publikas atzinību kā viena no labākajām Rock & Roll grupām Baltijā. 

Sadarbībā ar ārvalstu māksliniekiem divi koncerti - džezs Afro - Carribean Jazz Band (ASV) koncerts un meistarklases, un džeza trio „ Jean Louis” (Francija) ar pārsteidzošu nosaukumu un neparastu instrumentu salikumu (trompete, kontrabass un sitaminstrumenti),pateicoties instrumentu skaņas pastiprināšanai un pārveidošanai, panācis vien sev piemītošu skanējumu.

Plašāka informācija par atsevišķiem pasākumiem atrodama Cēsu mājas lapā www.cesis.lv 


Džeza koncertu programma:

13.04. plkst.19.00 

Ambientā džeza opera "PILSĒTAS ROMANCE"

Džeza opera ar roka un ambient mūzikas elementiem – jauns izaicinājums Latvijas mūzikas dzīvē. Pilsētas romance” ir trīsdaļīgs koncertuzvedums

CATA Kultūras nams

 

21.04. plkst.19.00

Franču džeza trio „Jean Louis” koncerts 

Trio ar pārsteidzošu nosaukumu un neparastu instrumentu salikumu (trompete, kontrabass un sitaminstrumenti),pateicoties instrumentu skaņas pastiprināšanai un pārveidošanai, panācis vien sev piemītošu skanējumu.

Cēsu 2.pamatskola

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV