Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā "Post-club" notiks sarīkojums “Gallery 2010”

Viktors Bukults, 06.04.2010. 12:39

Sestdien, 10. aprīlī Jelgavas modīgajā klubā "Post-club" notiks “Gallery 2010” pasākums ar plašu vizuālo izklaides programmu, kur īpašā gaisotnē pulcēsies šobrīd aktuālākie un interesantākie Latvijas klubu mākslinieki. Par pasākuma galveno viesi līdzās kluba rezidentam Dj Nu Freak un viesiem no Soul’n’Movement Dj RUDice & Junior High kļūs Dj Ed De Dano.
Klubā "Post-club" notiks sarīkojums “Gallery 2010”

”Gallery 2010” – tā ir iespēja sestdienās Jelgavas ”Post club” satikt savus iecienītos klubu māksliniekus, kā arī baudīt lielisku vizuālo projekciju programmu. Pasākumi ”Gallery 2010” solās būt iespaidīgi, jo visas muzikālās un izklaides darbības norisināsies visās kluba telpās, informē kluba pārstāvji. 

Gallery pasākuma lielajā zālē ar mūziku un emocijām dalīsies Post club publikai no pagājušās vasaras populārā pasākuma “Ibiza Special” labi zināmais Dj Ed De Dano. Par "New Latvian voice of dance music" ("Flash" žurnāls 2007) nodēvētais Dj Ed De Dano tiek uzskatīts par vienu no talantīgākajiem Baltijas diskžokejiem, pateicoties savos setos dzirdamajai savdabīgajai pieejai muzikālā materiāla izvēlē. "Viņa setos ir nepieredzēts muzikālā materiāla sakopojums, sastāvošs no visdaudzveidīgākās mūsdienu progressive house stila mūzikas. Tas skan atšķirīgi no tā, kas jau ierasts Latvijas klubu vidē. Skan citādi"

Ed De Dano muzikālās gaitas aizsākās 2001. gadā, kopā ar Dj Rise, tolaik populārajā "Pupu Lounge". Tikai 2005. gadā Ed De Dano ķērās pie personīgiem muzikālajiem meklējumiem un viņa vārds ieguva popularitāti starp melomāniem arī kaimiņu Lietuvā, kur tobrīd klubu dzīve bija sasniegusi pilntiesīgu Eiropas līmeni.  2009. gada vasarā Ed De Dano ieguva pirmo vietu starp Proton radio nedēļas Top 100 hot mixiem - iespējams ietekmīgākā elektroniskās mūzikas medija internetā. Tā bija pirmā reize, kad kāds Baltijas dīdžejs iegūst līderpozīciju iknedēļas Proton Radio balsojumā. Viņa setus var dzirdēt daudzu globālu radiostaciju šovos: Proton Radio, Frisky Radio (ASV), Dance Radio (Grieķija), MasMusic (Meksika), Radio Real (Ungārija), un Baltijas radiostacijās Radio 2 (Igaunija) un ZIP FM (Lietuva).  Ed De Dano skatuves valoda apvieno visus promoterus, dīdžejus, dizainerus un mūziķus - citiem vārdiem, visus tos, kas tā vai savādāk saistīts ar Elektronisko deju mūziku. Patreiz Ed De Dano ir viens no promoteru visiecienītākajiem Latvijas dīdžejiem, kura setus pazīst arī Baltijas krasta otrajā pusē.

Svaigu vinilplažu smarža vien mūsdienu klubu dzīvē jau ir retums, tādēļ visus tos, kam ir interese pēc tālā krasta mūzikas,un visus tos, kas vēlas izzināt to, Gallery aicina uz kluba Buduāru jeb mazo zāli dzirdēt Čikāgas klubu mūsdienu skanējumu un ne tikai to. Visa vakara garumā svaigāko un gardāko house mūzikas selekciju Jums sniegs radoši-darbīgās brigādes Soul n Movement dj RUDice un Junior High. Labākam ballītes noskaņojumam un brīvākas atmosfēras radīšanai aicinām Jūs saglabāt savu būtību un neiesakām vilkt to, kas traucē justies ērti, bet atpūsties savu draugu lokā tā, kā Jūsu sirds to liek!

Uz tikšanos ”Gallery 2010” pasākumā 10. aprīļa vakarā klubā POST CLUB.

Sīkāka informācija par pasākumu: 

www.post-club.lv

www.theroom.lv 

www.myspace.com/eddedanodj 

http://djtop.lv/dj/rudice/ 

http://djtop.lv/dj/junior-high/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV