Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Latvijas Universitātes rektors – jaunā NABAKLAB patrons

LU Preses centrs, 06.04.2010. 16:28

Aizvadītās nedēļas nogalē durvis vēra jaunais mūzikas klubs NABAKLAB. Tas atrodas mecenāta Kristapa Morberga Latvijas Universitātei (LU) novēlētajā namā Z.A.Meierovica bulvārī 12, un tapis sadarbojoties LU, Universitātes radio NABA un bufetei Gauja.
Latvijas Universitātes rektors – jaunā NABAKLAB patrons

Klubs durvis apmeklētājiem vēra 1.aprīlī. Oficiāli to atklāja Latvijas Universitātes rektors prof. Mārcis Auziņš, kurš kļuvis arī par kluba patronu. Atklāšanas ceremonija pagodināja arī LU zinātņu prorektors prof. Indriķis Muižnieks, kā arī daudzi Universitātes, radio un bufetes Gauja darbinieki un draugi. Plašākai publikai klubs durvis vēra nākamajā dienā, 2.aprīlī. 

Jaunais kluba idejiskais uzstādījums ir līdzīgi Universitātes radio NABA – tā ir atvērtība kultūras izpausmju dažādībai. Klubs darbojas: no trešdienas līdz sestdienai no plkst. 12.00 līdz 05.00 un no svētdienas līdz otrdienai no plkst. 12.00 līdz 02.00.

Atgādinām, ka 7.aprīlī klubā viesosies leģendārās Ņujorkas post - punk grupas "Swans" ilggadējā dalībniece, komponiste un māksliniece Jarboe, savukārt iesildītāju statusā koncertā būs dzirdama ASV psihodēliskā black metāla grupa "Nachtmystium".

Vairāk informācijas: www.nabaklab.lv un www.lu.lv/zinas/t/2544/ 

 

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV