Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

No Somijas Rīgā ieradīsies Latvijas izcelsmes dziedātāja Agnia un rokgrupa “Automatic Eye”

Linda Anaite, 07.04.2010. 11:56

30.aprīlī klubā Crystal Club (Rīgā, Lāčplēša ielā 52/54) plkst. 21:00 (ieeja no 20:00) notiks pavasara ugunīgākā ballīte - dziedātājas Agnia un populārās somu rokgrupas “Automatic Eye” koncerts. Pasākumu vadīs mūziķis Markus Riva. 
No Somijas Rīgā ieradīsies Latvijas izcelsmes dziedātāja Agnia un rokgrupa “Automatic Eye”

Sešpadsmit gadus jaunā dziedātāja no Jūrmalas Agnia, kas pašlaik aktīvi virza muzikālo karjeru Somijā, izpildīs dziesmas no sava jaunā albuma “Never November”, bet grupa “Automatic Eye” – jaunās dziesmas no tikko izdotā albuma “ZEN”. Agnia un “Automatic Eye” izpildīs arī dziesmu, kas speciāli rakstīta Eirovīzijas Latvijas nacionālās atlases konkursam. 

Apmeklētājus gaida uguns šovs un iespēja nofotografēties pie speciālas foto sienas. Tie, kas uz pasākumu ieradīsies ar rudiem matiem vai rudās parūkās, piedalīsies 50 Agnia disku izlozē. Pie tam, pirmie 500 apmeklētāji dāvanā saņems enerģijas dzērienu New York. 

Veiksmīgi uzsākusi karjeru Somijā, Agnia plāno iekarot Eiropu, pēc tam Japānu. Neskatoties uz jaunību, sešpadsmitgadīgā Agnia sadarbībā ar somu producentu kompāniju Amber Production un komponistu Samulu Laiho jau ierakstījusi savu pirmo albumu “Never November”. 2009. gada vasarā iznāca dziedātājas pirmais video klips - karsti ugunīgs klips dziesmai “Hello Hello!”, kas iekarojis popularitāti Baltijas un Somijas TV kanālos. Albumu izdevusi viena no lielākajām skaņu ierakstu kompānijām pasaulē SONY BMG. Tas ir sasniegums, ar ko pagaidām nevar lepoties neviens cits Latvijas mūziķis. Tuvākajā nākotnē Latvijā tiks organizēts kastings, lai atlasītu mūziķus Agnia pavadošās grupas izveidei. 

Par grupu “Automatic Eye”, kas būs Agnia koncerta partneri Rīgā, mūzikas kritiķi saka - pretrunā ar izplatītajiem stereotipiem par somu mūziku, “Automatic Eye” izvairās no depresīvām sajūtām un piedāvā klausītājiem pozitīvu enerģiju. Kā par sevi saka paši mūziķi -  “Automatic Eye” ir vislaimīgākā grupa pasaulē. Grupas pirmais singls “Away From Sunshine”, kas ierakstīts 2008.gadā, kļuva par hītu un vairākus mēnešus turējās pirmajās vietās Somijas mūzikas topos. Grupas debijas albums “Don’t Let The Past Come Between You And Your Happiness” uzreiz iekļuva Somijas populārāko albumu čārta divdesmitniekā. Grupas albumu izdevis otrs mūzikas tirgus titāns - kompānija Warner. Pašlaik “Automatic Eye” aktīvi koncertē, kas gan nav traucējis laist klajā jauno albumu ZEN, kura dziesmas varēs dzirdēt Rīgā. Pirmais singls no jaunā albuma “Calling on Angels” jau pašlaik iekarojis popularitāti radiostacijās. 

Biļešu cena uz koncertu: 5 - 10 lati. Biļetes nopērkamas Biļešu Serviss kasēs. Koncerta apmeklējumam vecuma ierobežojumu nav. 

www.agnia.lv

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV