Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Sāksies ”D-Light” Club Tour 2010

Elīna Ždanoka, 07.04.2010. 17:49

Piektdien, 16.aprīlī, Daugavpilī, klubā GOLDEN BONUS (KGB) notiks alus dzēriena  "D-Light" atbalstītā pasākumu sērija, kuras ietvaros populārākajās Latvijas izklaides vietās var baudīt  slavenu dīdžeju sniegumu, FREAK SHOW un citus "D-Light" sarūpētus pārsteigumus. 
Sāksies ”D-Light” Club Tour 2010

Pasākums solās būt ļoti interesants, jo tajā uzstāsies kluba rezidenti un viens no Latvijas un Eiropas pieprasītākajiem go-go deju ansambļiem - Andra Bukolovska FREAK SHOW: „Es dejoju jau kopš bērnības. Deja man vienmēr ir bijusi pirmajā vietā, tādēļ, izvēloties nākotnes profesiju, es ne mirkli nešaubījos. Atgriežoties no Spānijas, kur turpināju ne tikai dejot, bet arī veidot un pilnveidot savas horeogrāfijas, esmu sagatavojis jaunas go-go deju etīdes tieši klubiem. Manā skatījumā deja ir mākslas veids, caur kuru var izteikt visu – emocijas, attiecības, raksturu, tēlu, situāciju, laiku, telpu utt.”

2009.gadā uzstājoties Daugavpils klubā GOLDEN BONUS (KGB) skatītājus visvairāk aizkustināja uguns šovs, tādēļ arī šogad pēc apmeklētāju lūguma 16.aprīlī FREK SHOW iekļaus šo priekšnesumu, papildinot to ar īpašiem tērpiem un jauniem dejotājiem. Pikantu go-go deju FREAK SHOW sola pasākuma nobeigumā, kur Exotic meitenes sniegs acīm tīkamu šovu stiprā dzimuma pārstāvjiem. 

Tāpat kā iepriekšējo reizi visiem pasākuma apmeklētājiem būs iespēja nobaudīt "D-Light" alus dzērienus, būs arī dažādi interaktīvie pārsteigumi, kā arī īpaši šim pasākumam veidots stends, kur ikviens pasākuma viesis varēs ne vien fotografēties, bet arī saņemt bildes. Būs iespēja nofotografēties arī ar FREAK SHOW dalībniekiem.

Alus dzēriens „D-Light” ir moderns alus dzēriens cilvēkiem ar dinamisku dzīvesveidu. Pretēji ierastajam alus rūgtumam „D-light” ir nedaudz saldena pēcgarša, kas padara to viegli baudāmu un dod patīkamu atspirdzinājumu. „D-Light” ir ar 2,9% alkoholu, pildīts stilīgās 0,33l pudelēs ar viegli atveramo pull-off korķi. “D-Light” ir ērti lietojams kā no pudeles, tā glāzēm bāros, klubos un mājas ballītēs kopā ar draugiem. 

Gribi vairāk..? Tiekamies ”D-Light” Club Tour 2010 Daugavpilī, Klubā GOLDEN BONUS (KGB), Saules ielā 62,16. Aprīlī.

Informatīvi atbalsta: www.easyget.lv, www.nightlife.lv, www.club.lv, www.ind-ex.lv, www.orb.lv, www.studentlife.lv, www.latgaleslaiks.lv.

http://www.kgb-club.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV