Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Lizumā notiks sarīkojums “ Electronic Hero”

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 09.04.2010. 12:48

Klāt pavasaris – laiks, kad mostas daba un cilvēku sirdis sāk pukstēt daudz straujāk. Jau vien iedomājoties par to, ka pavisam drīz varēsim sauļoties, peldēties un nodoties pārtijām zem klajas debess – sejā iezogas neviltots smaids! Taču līdz brīdim, kad termometra stabiņš aiz loga ziņos, ka ir gana silts, lai to visu baudītu – vēl nedaudz ir jāpaciešas. Un kapēc gan šo laiku nevarētu īsināt nododoties trakām dejām? Tieši šādu iespēju 16.aprīļa vakarā piedāvā Gulbenes puses aktīvākais ballīšu rīkotājs un dīdžejs – Zint!s, kurš ielūdz visus uz ELECTRONIC HERO pasākumu Gulbenes novada Lizuma Kultūras namā. Tajā kā goda viesis uzstāsies viens no Latvijas elektroniskās deju mūzikas “varoņiem”, Lizumā īpaši iemīļotais dīdžejs un producents – [Ex] da Bass.
Lizumā notiks sarīkojums “ Electronic Hero”

Pavasarīgi pozitīvas emocijas un labu atpūtu līdzās pasākuma vaininiekam nodrošinās Gulbenes reģiona, iespējams, viens no zināmākajiem diskžokejiem – BumbleBeat. Viņš, viesi iesildot, piedāvas novērtēt svaigākos aprīļa deju mūzikas grāvējus. Savukārt [Ex] da Bass bez iemīļotajiem techno ritmiem, kas ir viņa vizītkarte, noteikti izcels šobrīd tik aktuālo singlu – No More Lonely Nights, kas ir pasaulslavenā Pola Makartnija (Paul McCartney) 1984.gada hīta kaverversija. Interesanti, ka šīs dziesmas līdz šim vienīgā zināmā un oficiāli izdotā deju versija, bija paša Pola Makartnija un tā laika deju mūzikas guru Artūra Beikera (Arthur Beiker) veidotā, kas Anglijā un ASV 1984.gadā bija kā vinila skaņuplates B puses speciālais pielikums.

Ar neierastiem video instalāciju risinājumiem pārsteigs ILLEGAL DJ TEAM RIGA vīdžejs Kosmoss (viņš arī kādu deju uzspēlēs), bet gaismu šovs nu jau pieredzējušā LJ Lightboy izpildījumā.

Japiemin arī, ka apmeklētāju rīcībā slāpju un izsalkuma remdēšanai visu nakti darbosies bārs / kafejnīca “Pa Ceļam”.

Pasākuma sākums – plkst.21.00.

Ieeja biļetes cena: 21:00 – 22:00 – Ls 2, vēlāk – Ls 3.

Atbalsta: “Cido Grupa”.

No Gulbenes uz Lizumu un atpakaļ kursēs busiņš. Pieteikšanās pa tālruni – 28878861 vai rakstot uz e-pastu – djzintis@inbox.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV