Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā “Art and Music Bakery” notiks sarīkojums „Pēterburga + Rīga”

Ogata Samoletova, 12.04.2010. 10:17

1. maijā klubā “Art and Music Bakery” uzstāsies Sankt – Pēterburgas projekta  www.balkana.ru dalībnieki - grupa «LetoMagenta» un Dj Pontell ar programmu „Balkanizācija”.
Klubā “Art and Music Bakery” notiks sarīkojums „Pēterburga + Rīga”

Koncertā grupa «LetoMagenta» uzstāsies ar savu repertuāru, kā arī izpildīs čigānu dziesmas. 

DJ Pontell savienos trakā vitālā kokteilī cirka panku, čigānu mūziku, Balkānu motīvus, mūsdienu ebreju folkloru un sirreālistisku estētiku. Mūzikas stilu pats DJ noteic kā "Balkan beats"  - Balkānu un elektroniskas mūzikas apvienojums. Būsarī  tematiskais video.   

Pasākumā piedalīsies arī vietējās grupas: «Dandelion Wine» (Funk / Jazz) un «Sun quay» (Pop / Electronic / Easy Listening)

 

1. maijā, sestdien, sākums 21.00.

Vieta: klubs «ART AND MUSIC BAKERY», Bruņinieku 73.

Ieejas maksa: 3 LS. 

www.bakery.lv

 

Informācija:

www.balkana.ru – Balkānu, čigānu, ebreju un citas etniskas mūzikas mājas lapa.  

www.pontell.pdj.ru – Informācija par Dj Pontell un viņa mūzika.

http://vkontakte.ru/club5294922 - Informācija par «LetoMagenta».

www.youtube.com/watch?v=JKKWoojNLc0 – video «LetoMagenta».

www.draugiem.lv/sunquay - grupa «Sun quay».

www.dandelionwine.lv – grupa «Dandelion Wine».  

 

Sīkāk par viesiem no Sankt – Pēterburgas: 

Grupa «LetoMagenta» eksistē jau ne pirmo gadu, brīžiem uzstājoties uz pilsētas skatuvēm, brīžiem aizraujoties studijas darbā. Kolektīvs nodarbojas tikai ar to, kas ir interesants kolektīva dalībniekiem. Atsakoties no noteikta mūzikas stila rāmjiem, grupa izveido un izpilda parastas dziesmas par prieku un skumjām, atbrīvotus no banalitātes. Dzīvajos priekšnesumos grupa klausītājus pārsteidz ar pozitīvisma un jaunības atmosfēru, uzpildot ikvienu ar savu dziesmu tīro enerģiju ..

Aleksandrs – Dj Pontell dzimis un izaudzis Krasnojarskas pilsētā, kur nodarbojas ar koncertu organizāciju. 2000. gadā pārcēlās uz PDV Izraēlā. Pēc trim gadiem saņēma „mantojumā” atskaņotājus un skaņuplates. Spēlēja bāros un pludmaļu kafejnīcās. Viss izmainījās, kad iepazinās ar komandu  “Gogol Bordello”. Iedvesmots ar jaunu draugu koncertu, sāka spēlēt un rakstīt mūziku „Balkan beats” stilā. No 2005. gada vasara dzīvo un spēlē Sankt – Pēterburgā. Viņa projekta DJ Pontell & Gypsy Punks sastāvā ir: DJ Pontell, sieviešu kordebalets, perkusionisti un vijole.  

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV