Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Spring Trip” viesosies Talsos

Austris Auziņš, 12.04.2010. 17:25

Šī pavasara muzikālākais ceļojums „Spring Trip” cauri muzikālajiem stiliem un arī Latviju sākās naktsklubā „Tonuss” Jelgavā. Pēc veiksmīgā tūres atklāšanas pasākuma 'Spring Trip' turpina ceļojumu pa Latviju. Šonedēļ 17.aprīlī „Spring Trip” viesosies Talsos 'Cherry Club'.
„Spring Trip” viesosies Talsos

 

„Spring Trip” tūres ideja ir nakts laikā kluba apmeklētājus izklaidēt ar dažādu muzikālo stilu apvienojumu, sākot no tik daudziem iecienītā r’n’b un hip-hop, līdz pat Latvijas klubu apmeklētājiem vēl jaunajam baltimore club.

Ceļojumu caur muzikālajiem stiliem piedāvā DJ Edward Grey, kurš savas DJ gaitas sācis Jelgavā apmeklētāju iecienītajā „Post Club”, kur bijis arī viens no rezidentiem. Spēlējis uz vienas skatuves kopā ar tādiem Latvijā pazīstamiem māksliniekiem, kā BTH, Ratz Lukas, Roon, Uppfade, Toms Grēviņš, Ai-VA, Rudd un citiem. Sava seta laikā piedāvās ceļoju pa r’n’b, hip-hop, funk, baltimore club, house un progressive ritmiem.

Kā otrs tūres muzikālais gids ir DJ Gii-Cue, kurš savas DJ gaitas sācis jau skolas laikā un līdz šim spēlējis tādās vietās, kā „Tonuss”, „Post Club”, izstādē „Autoexotica 2009” un citur, kur spēlējis uz vienas skatuves ar tādiem DJ, kā Linshee, Foxy Mandy, Da White, Franzo Kolms un citiem. Savukārt Gii-Cue seta laikā piedāvās ceļojumu pa house, progressive, electro un iespējams pat trance ritmiem.

Tūres laikā gaidāmi arī pārsteigumi, kā, piemēram, īpašo viesu uzstāšanās. Kādi būs šie viesi? Seko līdzi jaunumiem draugiem.lv/springtrip un twitter.com/springtrip

23.aprīlī tiksimies Cesvainē, klubā 'Grifs', kur ierastajam 'Spring Trip' DJ duetam pievienosies Jelgavā iecienītais un atpazīstamais DJ john.e un jau Latvijā un pasaulē atpazīstamību guvušais BTH!

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV