Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Grupas “Soundarcade” un “Frailty” prezentēs jaunus skaņdarbus klubā “Nabaklab”

Lauris Ābele, 13.04.2010. 09:08

Grupas “Soundarcade” un “Frailty” prezentēs jaunus skaņdarbus kopīgā koncertā šo piektdien, 16.aprīlī, jaunatvērtajā klubā “Nabaklab”. Pavasara iestāšanos abas grupas atzīmēs uz ceremoniālas un zemas nots.
Grupas “Soundarcade” un “Frailty” prezentēs jaunus skaņdarbus klubā “Nabaklab”

Latviešu progresīvā un psihedēliskā roka pārstāvji “Soundarcade” nesen kā atgriezušies no nelielas Eiropas tūres, kuras laikā jaunie skaņdarbi pārbaudīti darbībā, noslīpēti un sagatavoti atrādīt arī tautiešiem. Galvenā tēma skaņdarbos sakņojas cilvēka iztēles un tās realizācijas mijiedarbībā, piemēram, lielā hadronu paātrinātāja un sievietes kājstarpes attiecībās, n-gesicht fenomenā utt. 

Savukārt latviešu doom metāla apvienībai “Frailty” šis būs viens no retajiem koncertiem, pēc uzstāšanās „Latvian Metal Awards 2009” un divām balvām turpat – kā labākā grupa un labākais albums.  Grupas bagāžā jau divi diski – „Lost Lifeless Lights” (2008) un „Ep” (2009). Šobrīd “Frailty” gatavo jaunu albumu, kas solās būt krietni smagāks. Kluba “Nabaklab” koncertā ir sagaidāmi pirmatskaņojumi.

Koncerta sākums pulksten 21:00 un, gaidot rudeni, deju zālē spēlēs DJ Krišjānis Ābols.

Papildus informācija: 

http:// www.nabaklab.lv

http://www.myspace.com/frailtymetal 

http:// www.myspace.com/soundarcade 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV