Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Andris Nelsons un Birmingemas simfoniskais orķestris koncertēs Rīgā

Rinta Bruževica, 14.04.2010. 10:06

"Latvijas Koncerti" ir sākusi biļešu tirdzniecību uz Birmingemas simfoniskā orķestra koncertiem, kas notiks Andra Nelsona vadībā šā gada 26.novembrī un 27.novembrī Latvijas Nacionālajā operā pl. 19.30. Koncertā spēlēs arī iemīļotais Latvijas pianists - Vestards Šimkus.
Andris Nelsons un Birmingemas simfoniskais orķestris koncertēs Rīgā

 

Orķestra kvalitātes baudīsim, klausoties Gustava Mālera Piekto simfoniju ar slaveno, nereti kinematogrāfā izmantoto brīnumskaisto Adagietto, savukārt Vestarda Šimkus meistarību, saspēlējoties ar pasaulslavenu orķestri, novērtēsim Sergeja Rahmaņinova Trešajā klavierkoncertā.

Dažu gadu laikā Andris Nelsons kļuvis par vienu no pasaules pieprasītākajiem jaunajiem diriģentiem, kuru gaida tādās vietās kā Ņujorkas Metropoles opernams, Zalcburgas festivāls un Vāgnera festivāls Baireitā. Jau divus gadus viņš vada Birmingemas simfonisko orķestri, kas ir viens no Apvienotās Karalistes spožākajiem simfoniskajiem orķestriem.

Biļešu cenas no 15 līdz 100 latiem.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV