Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Grupa "Astro’n’out" turpina tūri pa Latviju

Sanda Brūna, 14.04.2010. 11:07

Pēc koncertiem ārvalstīs turpinās grupas "Astro’n’out" "Ģeometrijas tūre" Latvijā. Šonedēļ grupa dodas uz Kurzemi.
Grupa "Astro’n’out" turpina tūri pa Latviju

Ventspilī grupa koncertēs pirmo reizi, tādēļ mūziķus ir pārņēmusi azartiskā pirmizrādes sajūta. Savukārt Liepājā Astro’n’out jau jūtas kā savējie un spēlēs sava iemīļotā kluba Fontaine Palace pagaidu apmešanās vietā Fire Bar!

Vēl pēc nedēļas grupa būs klausāma arī Latvijas otrā malā Latgalē, Preiļos. Savukārt tūri noslēdzot Astro’n’out ar koncertu solās atgriezties Rīgā.

Pirms nedēļas grupa priecēja klausītājus Igaunijā, Tartu, bet vēl tikai pāris dienu atpakaļ mūziķi atgriezās no nelielas atpūtas un muzicēšanas Itālijā, kur viņiem bija iespēja ievilkt jaunu elpu pēc albuma "Ģeometrija" izdošanas, lielā koncerta Rīgā, Sapņu fabrikā un pavasara tūres sākuma.

"Ir sajūta, ka Romā un Sienā esam guvuši iedvesmu turpināt tūres koncertus ar vēl lielāku brīvību un enerģiju. Ar nepacietību gaidām nākamās kopīgās muzicēšanas." saka Astro’n’out soliste Māra.

Tūres pēdējo koncertu datumi:

• 16.aprīlī Ventspilī, Kultūras centrā plkst.20.00 www.v-kulturascentrs.lv

• 17.aprīlī Liepājā, Fire Bar plkst.23.00 www.fontaine.lv

• 23.aprīlī Preiļos, Kultūras centrā plkst.20.00

Koncerta biļetes uz koncertiem Ventspilī un Preiļos iespējams iegādāties "Biļešu Servisa" kasēs (skatīt: www.bilesuserviss.lv) un kultūras centros. Uzrādot "Dienas Draugu karti", biļetes uz šiem koncertiem iespējams iegādāties ar 20% atlaidi.

Savukārt uz koncertu Liepājā biļetes iespējams iegādāties www.bezrinda.lv un uz vietas atpūtas klubā.

Albuma producenti un koncertu tūres organizatori: SIA Avantis Promo.

Koncertu tūri atbalsta: informatīvais e-dienests Inbox.lv, LMK, Draugiem.lv, Pozitivaszinas.lv, Easyget.lv, Apollo.lv, 1188, Top Hair Riga un tipogrāfija Olderi.

Seko līdzi tūrei draugiem.lv mūzikas sadaļā!

http://www.astronout.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV