Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Pēc lielām pārmaiņām aprīļa beigās darbu atsāks naktsklubs “Crystal club”

Elīna Sprūde-Nesenberga, 14.04.2010. 15:18 | komentāri (1)

Jau aprīļa beigās pēc grandiozām pārmaiņām durvis apmeklētājiem atkal vērs naktsklubs “Crystal club". Kluba vadība sola, ka klubā būs mainījies viss izņemot 4 miljonus latu vērto, grezno interjeru, kurā klasiskais stils sastopas ar moderno. “Crystal club” tiks veidots kā internacionāla izklaides vieta, kur varēs lieliski izklaidēties arī tad, ja makā tikai 5 lati: viskijs vai kokteilis “Cosmopolitain” maksās Ls 2.50, bet ieeja klubā būs bez maksas. Naktskluba divās deju zālēs skanēs MTV hitu remiksi, kā arī būs iespējams skatīties video.
Pēc lielām pārmaiņām aprīļa beigās darbu atsāks naktsklubs “Crystal club”

Kluba atvēršana pēc pārvērtībām tiks svinēta ar pasākumu “GRAND REOPENING CLUB CRYSTAL”, kura devīze ir “Jauni, skaisti un mežonīgi”. Pasākuma partneri ir GLOBAL PARTY CREW un ARTE TV.

Katru piektdienu un sestdienu radio CAPITAL FM tiešraidē atskaņos klubā notiekošo. Kluba apmeklētājiem būs iespējams iepriekš rezervēt galdiņus, interesenti pēc 30.aprīļa varēs arī reģistrēties Club Crystal International  mājaslapā, kur būs pieejama visa jaunākā informācija par klubā notiekošo, kā arī būs iespējams pieteikt savu dalību konkursā par īpašu dzimšanas dienas ballīti klubā. Reizi mēnesī pēc balsošanas rezultātiem tiks noteikts uzvarētājs, kurš ar limuzīnu tiks atvests uz klubu un kopā ar tuvākajiem draugiem varēs baudīt Club Crystal International sarūpēto dzimšanas dienas kūku un dzērienus. 

Respektējot to, ka mūsdienās cilvēki dienas lielāko daļu pavada “tīklā” un arvien biežāk savas ikdienas gaitas atspoguļo tādos sociālajos tīklos kā twitter.com un facebook.com, kluba telpās būs pieejams bezmaksas wifi internets, lai ar iespaidiem par klubā notiekošo būtu iespējams notikuma brīdī.

Šī gada laikā ir paredzēts atvērt jaunus Club Crystal International naktsklubus tādās izklaižu lielpilsētās kā Ibiza un Montekarlo. 

Club Crystal International atrodas Rīgā, Lāčplēša ielā 52/54. 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV