Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Jelgavas klubā "Post-club" uzstāsies DJ Norsky

Viktors Bukults, 15.04.2010. 09:11

Sestdien, 17. aprīlī, Jelgavas klubā "Post-club" turpināsies “GALLERY 2010” pasākumi piedāvājot apmeklētājiem plašu vizuālo izklaides programmu ar populāru Latvijas dīdžeju piedalīšanos.
Jelgavas klubā "Post-club" uzstāsies DJ Norsky

Par nākamā "Gallery" pasākuma centrālo personu kļūs Dj Norsky (Normunds Pauniņš) - viens no Latvijas populārākajiem house stila dīdžejiem un leģendārā kluba "Nautilus" bijušais rezidents.

Plašākai publikai DJ Norsky ir pazīstams arī kā grupas "Otra puse" solists – Normunds Pauniņš. DJ Norsky joprojām ir viens no Latvijas populārākajiem house stila dīdžejiem, kurš vienmēr spējis veiksmīgi savienot dažādus deju mūzikas žanrus: no vocal house un deep līdz pat progresīvajiem deju ritmiem. Norsky turpat 10 gadus bagātajā karjerā ir patiešām daudzi nozīmīgi un interesanti fakti. 2001. gadā viņš kļuva par pirmo dīdžeju, kurš uzstājās kopā ar grupu "Brainstorm" Ķīpsalas hallē, kā arī ar tā laika Eiropas deju mūzikas zvaigzni "Spiller" Sapņu Fabrikā.

Vēl ilgi pirms rezidencēm klubā Nautilus, Norsky savu slavu papildināja, iegūstot spēcīgu reputāciju dažāda rakstura pārtijās (Studio Spartaks, Mercedes Dance, Dizzi, u.c.) ar savu muzikālo gaumi un tikai viņam raksturīgu skanējumu, kas krasi atšķīrās no tā, kas bija ierasts tā laika klubu vidē. Tajā laikā klubu mūzika nozīmēja ierastos cietos teitoņu bītus vai vieglu soulfull house. Norsky uz Latvijas klubu skatuves ienesa lielisku melodisku un enerģisku house skanējumu.

DJ Norsky uzstāšanas klubā "Post" noteikti sagādās daudz patīkamu brīžu ne tikai mūsdienu klubu un house mūzikas cienītājiem, bet arī visiem, kuri vēlas lieliski un jautri pavadīt sestdienas vakaru. 

Pasākumu iesildīs Valmieras "Multikluba" rezidentdīdžejs Edgars Vaivads.

”Gallery 2010” – tā ir iespēja sestdienās satikt savus iecienītos klubu māksliniekus, kā arī baudīt lielisku vizuālo projekciju programmu. Pasākumi ”Gallery 2010” solās būt iespaidīgi, jo visas muzikālās un izklaides darbības norisināsies visās kluba telpās.

POST Club Buduārā jeb mazajā zālē AR HIP HOP & R’n’B ritmiem EMIL DEO. www.djtop.lv/dj/emil-deo/

 

http://www.myspace.com/djnorsky 

http://www.djtop.lv/dj/norsky 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV