Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Klubā “Post club” notiks “Pure Future White” iesildīšanas sarīkojums

Viktors Bukults, 20.04.2010. 11:15

Sestdien, 24. aprīlī, Jelgavas klubs “Post Club” organizē officiālo Latvijas pre-party šā gada lielākajam deju mūzikas pasākumam Baltijā - “Pure Future White Arena Show” Viļņā. 
Klubā “Post club” notiks “Pure Future White”  iesildīšanas sarīkojums

Sestdien, 1. maijā Viļņas ledus arēnā (bijusī Utenos ledus halle) notiks ikgadējais Pure Future festivāla atklāšanas pasākums White Opening – Arena Show. Par šā gada Pure Future White Arena Show headlaineri kļūs progressive house skatuves zvaigzne Sander Kleinenberg (Litle Mountain Rec, Nīderlande) un Kanādas house mūzikas zvaigzne Adak K a.k.a. Kaskade.

Ikvienam, kurš ieradīsies uz pasākumu ievērojot dresscode - Baltā! - būs iespēja laimēt 2 ielūgumus uz 1. maija šovu Viļņas arēnā.

Pure Future Festival Opening - White Arena Show: 19.00 -06.00

Vilnius : ICE ARENA

LIVE :: SILENCE FAMILY

LIVE :: Sky Dancers

VDJ :: Oro Pagalvės

MOSHIC

ADAM K

SANDER KLEINENBERG

JUSTIN XARA

JULIA FEDOTOVA

MARTYNAS M

ANDY LAU

WEAX

Pre-party pasākuma viesis būs viens no Latvijas pēdējo gadu produktīvākajiem jaunās paaudzes klubu māksliniekiem DJ Andy Bassland (agrāk zināms kā DJ Land), kurš darbojas arī zem segvārda Trebland, īstajā vārdā ir Andris Lazdāns. 2008. gada nogalē divi viņa remiksi tika iekļauti Latvijas Klubu Nakts remiksu izlasē, no kuriem viens darbs, remiks uz Otra Puse skaņdarbu "Rīga" uz kādu laiku ierindojās, kā stabils līderis Capital Fm top 20, kā arī vairāki viņa remiksi ir dzirdami teju visā Latvijā. 2009. gada otrajā pusē tika izveidots projekts ar nosaukumu Trebland, kurš ir tendēts uz deju mūziku un remiksiem, kas tiek promotēti un izdoti ārvalstīs. Nav noslēpums, ka Andy Bassland pārbauda savus spēkus arī dzīvajā mūzikā spēlējot taustiņus un darbojoties kā dīdžejs grupā Adventure Calls. Viens no pēdējiem projekta Trebland veikumiem - treks, ar nosaukumu "Dream Killer", kurš tika izdots uz Grooveland Records 2009. gada nogalē, kā arī ir izdoti vairāki Trebland remiksi tādiem labi zināmiem māksliniekiem kā [Ex] da Bass, Roberts Lejasmeijers, Tasty Soundz, Ansis Zvirgzdins u.c.

Warm Up & Closing: Dj NUFreak

DRESSCODE: BALTS 

POST Club Buduārā jeb mazajā zālē AR HIP HOP & R’n’B ritmiem plosīsies DJ DZEE. www.djtop.lv/dj/dzee 

Ieejas cena uz officiālo Latvijas pre-party Post Club būs 3 LVL. 

http://www.facebook.com/PUREFUTUREWHITE

http://www.djtop.lv/dj/andy-bassland/

http://www.myspace.com/trebland

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV