Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Atcelti Braiena Linča Ņujorkas Universitātes afrokarību džeza grupas koncerti

ASV vēstniecība Rīgā, Preses un kultūras nodaļa, 20.04.2010. 12:24

ASV vēstniecība Latvijā paziņo par Braiena Linča Ņujorkas Universitātes afrokarību džeza grupas šonedēļ paredzēto koncertu atcelšanu sakarā ar aviosatiksmes ierobežojumiem Īslandes vulkāna izvirduma radīto seku rezultātā. ASV vēstniecība dara visu iespējamo, lai Grammy balvas laureāta trompetista Braiena Linča koncertu kopā ar labākajiem Ņujorkas Universitātes džeza studentiem pārceltu uz citu datumu.

Pārējie pasākumi, kas ASV kultūras mēneša ietvaros paredzēti šajā nedēļā, notiks kā plānoti. Vairāk informācijas par šonedēļ notiekošajiem un daudziem citiem ASV kultūras mēneša pasākumiem visā Latvijā skatiet sociālās saziņas vietnē: http://usculture.ning.com

Par iegādātajām biļetēm uz Braiena Linča koncertiem, kas bija paredzēti 22., 23. un 24.aprīlī, naudu varēs saņemt atpakaļ.

Par iegādāto biļešu atlīdzināšanu, lūdzu sazinieties ar Biļešu Paradīzi vai koncertu norises vietām - mūzikas klubu "Artelis", Spīķeru koncertzāli un Cēsu Tūrisma Informācijas Centru (TIC).

Mēs atvainojamies par sagādātajām neērtībām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV