Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Jaunā dziedātāja Agnia albuma tapšanā sadarbojusies ar Latvijā atzītu producentu

Linda Anaite, 20.04.2010. 13:23

30.aprīlī klubā "Crystal Club" (Rīgā, Lāčplēša ielā 52/54) plkst. 21:00 (ieeja no 20:00) notiks pavasara ugunīgākā ballīte - dziedātājas Agnia un pop-rokgrupas “Automatic Eye” koncerts. Koncertā skanēs dziesmas no jaunās dziedātājas pirmā albuma “Never November”, kura tapšanā piedalījies viens no pazīstamākajiem studijas producentiem Latvijā. Kopā ar “Automatic Eye” dziedātāja izpildīs dziesmu, kas speciāli tika veidota Eirovīzijas Latvijas nacionālās atlases konkursam.
Jaunā dziedātāja Agnia albuma tapšanā sadarbojusies ar Latvijā atzītu producentu

Pašlaik Agnia aktīvi virza muzikālo karjeru Somijā, taču viņas albuma “Never November”, dziesmu tapšanā kā producents un vairāku dziesmu aranžētājs piedalījies viens no Latvijā atzītākajiem producentiem Gints Stankevičs, kurš sadarbojas ar tādiem Latvijā pazīstamiem mūziķiem kā Jānis Stībelis, grupas “Tumsa”, “Putnu Balle” u.c. 

"Dziedātāju Agnia ievēroju jau tad, kad viņa bija pavisam maza meitene, tikai 8 - 9 gadus veca, un nāca pie studijas vokālā pedagoga. Jau tad viņa ļoti atšķīrās no citiem ar savu ekspresivitāti un enerģiskumu. Gaišs, tīrs tīņu roks, ko viņa dzied un spēlē pašlaik, ir viņai ļoti atbilstošs un piestāv. Šaubos, vai viņa kādreiz dziedās balādes. Vērtējot viņas sadarbību ar somiem, varu teikt, ka pašlaik viņa ir uz attīstības ceļa, un novēlu viņai tā arī turpināt," stāsta G. Stankevičs. 

Somu pop-rokgrupu “Automatic Eye” mūzikas kritiķi pretrunā ar izplatītajiem stereotipiem par somu depresīvo mūziku sauc par pozitīvas enerģijas pārpilnu. Grupas pirmais singls “Away From Sunshine”, kas ierakstīts 2008.gadā, kļuva par hītu un vairākus mēnešus turējās pirmajās vietās Somijas mūzikas topos. Grupas debijas albums “Don’t Let The Past Come Between You And Your Happiness” uzreiz iekļuva Somijas populārāko albumu čārta divdesmitniekā. 

Koncerts būs īpašs, jo apmeklētāji aicināti ierasties sarkani krāsotiem matiem vai rudās parūkās. Īpaši aicinātas visas Latvijas rudmates! Visi, kas būs ģērbušies atbilstoši dress-code, tas ir – rudiem matiem vai rudās parūkās -, piedalīsies 50 Agnia disku izlozē. Apmeklētājus gaida arī uguns šovs un iespēja nofotografēties pie speciālas foto sienas. Pie tam, pirmie 500 apmeklētāji dāvanā saņems enerģijas dzērienu New York. 

Sešpadsmit gadus jaunā dziedātāja no Jūrmalas Agnia pašlaik sadarbojas ar somu producentu kompāniju Amber Production un komponistu Samulu Laiho. 2009. gada vasarā iznāca dziedātājas pirmais video klips dziesmai Hello Hello!, kas iekarojis popularitāti Baltijas un Somijas TV kanālos. Albumu izdevusi viena no lielākajām skaņu ierakstu kompānijām pasaulē SONY BMG. Tas ir sasniegums, ar ko pagaidām nevar lepoties neviens cits Latvijas mūziķis. Tuvākajā nākotnē Latvijā tiks organizēts kastings, lai atlasītu mūziķus Agnia pavadošās grupas izveidei. 

Biļešu cena uz koncertu: 5 - 10 lati. Biļetes nopērkamas Biļešu Serviss kasēs. Koncerta apmeklējumam vecuma ierobežojumu nav. 

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV