Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Lauris Busulis piedāvā otro singlu “Tu liec man beigt!”

Juris Millers, 21.04.2010. 09:12

Latvijas mūzikas aprindu šī gada debitants Lauris Busulis un viņa grupa “Headline” piedāvā savu otro radiosinglu – “Tu liec man beigt!”.

Dziesmas autori ir abi grupas “Headline” dalībnieki – dziedātāja Intara Busuļa jaunākais brālis Lauris Busulis un viņa bērnības dienu draugs, ilggadējs muzikālais līdzgaitnieks Mārcis Rēdmanis. “Nenoliedzami, dziesma “Tu liec man beigt” ir provokatīva, taču tādi nu mēs, Busuļi, esam – provokatori”, par klausītāju vērtējumam nodoto skaņdarbu saka Lauris.

Dziesmas ierakstā piedalījās arī dziedātāja Lee Brikowskey, kas jau ir paspējusi kļūt par jauno Latvijas ballīšu karalieni, jo ikreiz, kad viņa parādās līdzās Laurim, fotogrāfu objektīvi ir vērsti viņas virzienā.

Grupas “Headline” debijas singls “As far as you go” Latvijas radiostacijās savu skanējumu uzsāka šī gada sākumā un izpelnījās klausītāju atzinību.

Skaņdarbs “Tu liec man beigt” jau ir nodots Latvijas radiostacijām un pieejams lejuplādei Latvijas mūzikas interneta veikalos – www.platforma.lv un www.doremi.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV