Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Aisha un “Dvīnes” uzstāsies klubā “Pussy Lounge”

Andris Ratnieks, 21.04.2010. 13:34

Aišas vārds no arābu valodas tulkojams kā ‘’she, who lives’’ jeb ‘’viņa, kura dzīvo’’. Šķiet, ka vienmēr enerģiskā dziedātāja tik tiešām dzīvo ar pilnu jaudu un nebaidās apliecināt sevi jaunos izaicinājumos mūzikas un izklaides nozarē.
Aisha un “Dvīnes” uzstāsies klubā “Pussy Lounge”

Dziedātāja lielāku atpazīstamību ieguvusi pēc uzvaras šovā ‘’Fabrikas muzikālais teātris’’ 2004. gadā. Šova laikā Aishu atzinīgi novērtēja Raimonds Pauls. Šis bija tikai sākums talantīgās dziedātājas karjeras kāpumā. 2004. Gada beigās Aisha uzvarēja nominācijā ‘’Gada labākā soliste’’ LNT mūzikas video Gada balvas pasniegšanas ceremonijā, kam seko trīs albumu izdošana, veiksmīga startēšana šovā ‘’Dejo ar zvaigzni’’ un piedalīšanās prestižajā konkursā ‘’Jaunais vilnis’’, kas solistei bija pirmā lielā iespēja sevi apliecināt ārzemju auditorijas priekšā. Nākamā šāda veida iespēja Aishai būs jau pavisam drīz – 29. maijā Oslo, kur notiks Eirovīzijas dziesmu fināls. Vēlam veiksmi Aishai ar dziesmu ‘’What for’’.

Vēl pirms Eirovīzijas dziesmu konkursa fināla visi labas mūzikas cienītāji 22. aprīlī plkst. 22:03 tiek aicināti uz klubu “Pussy Lounge”, Mārstaļu 14, kur klātienē būs iespējams baudīt Aishas muzikālo sniegumu, kā arī dzirdēt pirmatskaņojumu dziesmas ‘’What for’’ remiksam. Jādomā, ka tieši šajā vakarā Aisha nodemonstrēs klātesošajiem iemeslu, kāpēc viņas iesauka ir ‘’spridzeklis’’.  Vakara gaitā apmeklētājus priecēs arī dīdžeji : Get Dizzy, Anitta Smith un Plastic, kā arī gaidāma  īpaša vokālā performance no dueta Dvīnes.

Welcome drinki meitenēm līdz plkst. 23.30

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV