Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

“Crystal club” ielūdz uz ballīti jauniem, skaistiem un mežonīgiem

Elīna Sprūde-Nesenberga, 21.04.2010. 13:41

Naktsklubs “Crystal club” ielūdz ikvienu 30.aprīlī uz pirmo pasākumu pēc kluba pārmaiņām “Jauni, skaisti un mežonīgi”. Šajā pasākumā ikviens būs VIP, un, dodoties uz šo ballīti, jāgatavojas pamatīgai uzdzīvei. Tāpat arī uz pasākumu ir aicināti žurnālisti, lai pārliecinātos, ka Crystal nav vienkārši naktsklubs, bet gan klubs izklaidei un relaksācijai. Ballītē piedalīsies arī Global party komanda un sola “nocelt jumtu un piešķilt uguni ballītei”. Atklāšanas pasākumā uzstāsies un par grandiozu priekšnesumu parūpēsies pašmāju izpildītājas  DJ Ella, Emi un Elli U.
“Crystal club” ielūdz uz ballīti jauniem, skaistiem un mežonīgiem

Ballītes apmeklētājus kluba administrācija lūdz ģērbties glīti un akurāti (nav nepieciešams ģērbties lietišķi, taču ar tīriem apaviem un tamlīdzīgi). 

Jau nākošajā dienā svinības klubā turpinās ar Dinamo Rīga ballīti, kurā piedalīsies Dinamo Rīga zvaigznes un līdzjutēji.

Kā jau iepriekš tika ziņots, aprīļa beigās pēc grandiozām pārmaiņām durvis apmeklētājiem atkal vērs naktsklubs “Crystal club". Kluba vadība sola, ka klubā būs mainījies viss izņemot grezno interjeru, kurā klasiskais stils sastopas ar moderno. “Crystal club” tiks veidots kā internacionāla izklaides vieta, kur varēs lieliski izklaidēties arī tad, ja makā tikai 5 lati: viskijs ar kolu vai kokteilis “Cosmopolitain” maksās Ls 2.50, bet ieeja klubā ir bez maksas. Naktskluba divās deju zālēs skanēs MTV hitu remiksi, kā arī būs iespējams skatīties video.

“Club Crystal” atrodas Rīgā, Lāčplēša ielā 52/54. Sīkāka informācija pieejama mājaslapā www.crystalclub.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV