Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Dianas Moon jaunā dziesma “Iron Man” skan vairākās Latvijas radio stacijās

Valdis Tilgalis, 22.04.2010. 13:06 | komentāri (1)

Dziedātājas Dianas Moon jauno dziesmu “Iron Man” tagad var klausīties Radio SWH, Kurzemes Radio, Radio Trīs, Valmieras Radio, Rietumu Radio un Radio Progressive frekvencēs. Par dziesmu atzinīgi izteicies arī visā pasaulē pazīstamo grupu “Rammstein” un “Tokio Hotel” bijušais menedžeris Falko Rihters (Falco Richter).
Dianas Moon jaunā dziesma “Iron Man” skan vairākās Latvijas radio stacijās

Tagad Dianas Moon jaunās dziesmas “Iron Man” ir dzirdama Radio SWH (105.2 FM) viļņos katru dienu. „Šī dziesma ir stāsts par to, ka ikviens vēlas būt laimīgs, un cik svarīgi ir saprast, kas mums sniedz šo sajūtu un cik trausla tā var būt. Visskaistākie briljanti, dārgie Rolex pulksteņi vai  Moet Chandon mums var dāvāt svētku sajūtu, bet tikai cilvēki paši tos pārvērš par laimīgas pasakas vai sāpīgu atmiņu simboliem. Ar šo dziesmu es gribu vērst klausītāju uzmanību uz to, cik nozīmīgas ir cilvēku attiecības, uzmanība, ko viens otram veltam, neatkarīgi no statusa sabiedrībā un briljantu daudzuma mūsu seifos,” stāsta dziesmas autore. ”Pēdējā laikā, vērojot apkārt notiekošo Latvijā un pasaulē, mani bieži pārņem pārdomas par mūsu ikdienu, kurā satiekam tik daudz dažādu cilvēku un paejam tiem garām tā, it kā viņu tur nemaz nebūtu. Taču tieši šie cilvēki un attiecības ar viņiem veido mūsu ikdienu un arī nākotni. Tas mani arī liek šobrīd pievērsties dvēselisku kompozīciju rakstīšanai,” savu izvēli skaidro Diana.

Operdziedātāja un vokālā pedagoģe Rudīte Ruško: „”Iron Man” ir skaista un atmiņā paliekoša dziesma ar ļoti emocionāli piesātinātu, smeldzīgu melodiju un izjustu Dianas kompozīcijas izpildījuma interpretāciju. Dianai ir īpaša, dabas dota samtaina balss un lieliska vokālā tehnika, kura ir izkopta vairāku gadu garumā. Šī dziesma un jaunā māksliniece ir pierādījums tam, ka arī Latvijā ir dziedātāji ar lielām, spēcīgām balsīm.” Dianas Moon jauno balādi noklausījās un izvērtēja arī pasaulslaveno grupu “Rammstein” un “Tokio Hotel” bijušais menedžeris Falko Rihters (Vācija): „Ļoti profesionāls skanējums. Dianai ir ļoti dzidra un spēcīga balss, kas skan vienlīdz labi gan uz zemajiem toņiem, gan augstajiem. Kompozīcijā Iron Man dziedātājas balss apvieno spēku un maigumu, kas šo dziesmu padara par neatkārtojamu mākslas darbu.”

Līdz šim Diana Moon Latvijas mūzikas tirgū bija pazīstama kā R’n’B/Pop mūzikas stila izpildītāja. Viņa vairākkārt ir devusies ārpus Latvijas, kur ievērojamus panākumus guva Itālijas dziesmu konkursos un radio stacijās, bet Lielbritānijā, piedaloties dziesmu un deju konkursā „UK Idol 2008”, iekļuva reģionālajā finālā. Šobrīd Diana strādā pie sava debijas albuma ierakstiem un gatavojas jau šovasar doties uz Vāciju, kur viņa uzsāks sadarbību pie jauna muzikāla projekta kopā ar bijušo “Rammstein” un “Tokio Hotel” menedžeri Falko Rihteru.

Dziesmu “Iron Man” var iegādāties http://www.platforma.lv/player/music/diana_moon/

 

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV