Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Turpinās pasākumu sērija „Fresh Beats”

Arvis Eņģelis, 22.04.2010. 17:59

No 27. februāra katra mēneša pēdējā sestdienā klubs KEFĪRS A. Briāna ielā 9a piedāvā apmeklētājiem pasākumu sēriju ar nosaukumu „Fresh Beats”. Tiekamies trešajā „Fresh Beats” pasākumā, 24. aprīlī, kurš norisināsies sadarbībā ar alu CORONA EXTRA.
Turpinās pasākumu sērija „Fresh Beats”

„Fresh Beats” pasākumi apvieno visus tos naktsdzīves mīļotājus, kuri ir pieraduši pie ikdienišķām ballītēm un visus tos, kuri seko līdzi svaigākajiem naktsdzīves notikumiem, izklaides vietām un dj`u performancēm.  

Ierastās kluba telpas tiks atsvaidzinātas ar svaigām un jaunām dekorācijām. Ierodies uz pasākumu laicīgi, lai nepalaistu garām īpašos piedāvājumus bārā, dažādas foto akcijas, dejas uz bāra letes un, protams, īpašā vakara viesa jaunāko setu, tas viss kopā — vienreizīga atmosfēra, jaunas sajūtas, pārsteidzošs baudījums.

Pasākumu iesāks kluba rezidents: DJ ANGEL.
http://djtop.lv/dj/angel/

„Fesh Beats” trešā pasākuma īpašais viesis būs PENCILHAUSE/DANSCOTHEEK pārstāvis DJ KRIS HOWEL, īstajā vārdā Kristaps Veikšāns. Viņš ir viens no Latvijas veiksmīgākajiem Minimal & Tech House mūzikas stila pārstāvjiem, kurš pārstāv sevis veidotu apvienību Danscotheek. Šī dj`a spilgtākais un jaunākais ballītes koncepts ir Pencilhaus, šīs pasākumu sērijas ballītes aizvadītas tādās pasaules pilsētās, kā Londona un Viļņa, kā arī Rīgā klubā Space Garage.    
http://www.djtop.lv/dj/kris-hovel
http://www.myspace.com/krishovelmusic

After hours „Fresh Beats” trešajā pasākumā ar TOMMY U & TOB LUII /TMT Dj TEAM/, īstajā vārdā Toms Uļjanovs un Tomass Liepnieks, kuri piedāvās apmeklētājiem īpaši gatavotus B2B setu ar šī brīža aktuālākajām house kompozīcijām to mush up`iem un remixiem, kas būs īpaši gatavots šim pasākumam. Viņi ir spilgtākais mūsu pilsētas b2b dj`u pāris, viņu sniegums ir jāredz, jo to vārdos aprakstīt nav iespējams.
http://www.myspace.com/tmtpartycrew

Klubs KEFĪRS
A. Briāna ielā 9a.
http://www.klubskefirs.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV