Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Uz Agnias koncertu īpaši aicinātas visas Latvijas rudmates

Linda Anaite, 23.04.2010. 09:05

30.aprīlī klubā “Crystal Club” (Rīgā, Lāčplēša ielā 52/54) plkst. 21:00 (ieeja no 20:00) notiks pavasara ugunīgākā ballīte - dziedātājas Agnia un pop-rokgrupas “Automatic Eye” koncerts. Koncertā skanēs dziesmas no jaunās dziedātājas pirmā albuma “Never November”, kura tapšanā piedalījies viens no pazīstamākajiem studijas producentiem Latvijā. Kopā ar “Automatic Eye” dziedātāja izpildīs dziesmu, kas speciāli tika veidota Eirovīzijas Latvijas nacionālās atlases konkursam.
Uz Agnias koncertu īpaši aicinātas visas Latvijas rudmates

Koncerts būs īpašs, jo apmeklētāji aicināti ierasties sarkani krāsotiem matiem vai rudās parūkās. Īpaši aicinātas visas Latvijas rudmates! Visi, kas būs ģērbušies atbilstoši dress-code, tas ir – rudiem matiem vai rudās parūkās -, piedalīsies 50 Agnia disku izlozē. Apmeklētājus gaida arī uguns šovs un iespēja nofotografēties pie speciālas foto sienas. Pie tam, pirmie 500 apmeklētāji dāvanā saņems enerģijas dzērienu New York.
 
Lai saņemt bezmaksas biļeti uz Agnia un „Automatic Eye” koncertu, apmeklējiet: www.agnia.lv/akcija

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV