Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Notiks tematiska ballīte “Spring Intensifying”

Promix promo group, 23.04.2010. 09:39

Pēc garās, aukstās ziemas sezonas  nakts klubs „Bermuds”  vērs durvis pavasarim un tematiskajai ballītei „Spring Intensifying”, kas notiks pavasara zīmē, ievērojot atbilsošu dress code - zaļš un dzeltens apģērbs.
Notiks tematiska ballīte “Spring Intensifying”

30. aprīlī ar mūzikas skanējumu apmeklētājus lutinās pasākuma īpašais viesis Aldee (Essential) . Jautru atmosfēru uzturēs īpaš piedāvājums no kluba bāriem.

Nakts klubs „Bermuds” ir izvēlēts par ballītes vietu, jo ir patīkami pārsteidzis ar savu kvalitāti, mājīgumu un viesmīlību, kā arī radījis iespaidu kā, iespējams, patīkamākā izklaides vietu ārpus Rīgas.

„Spring Intensifying” ir apvienības „Promix.lv” ideja, kuras mērķis ir radīt apmeklētājiem pozitīvākas un gaišākas emocijas pēc ieilgušās ziemas. Šī ballīte ir iecerēta, kā atspēriena punkts ballīšu vasaras sezonai.

„Spring Intensifying” ballīte notiks 30. aprīlī Nakts klubā „Bermuds”, J.Čakstes prospekts 2, Ogre, plkst. 22.00 Ieeja par brīvu. Klubā darbojas Face Control, ieeja no 18 gada vecuma. Sīkāka informācija par pasākumu un speciālpiedāvājumiem pa tālr.27576079, 26423634 Pasākuma organzatori „promix.lv”

Pasākuma turpinājums klubā ‘”Kapsula „ Aspāzijas bulvārī 32 , Rīgā,ieeja no Audēju ielas (preti „Galerijas Centrs”)

Vairāk informācijas www.afterparty.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV