Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Made Ērgle un „Sunday Jam Toast” piedāvā dziesmu un aicina uz labdarību

Guntars Račs, 23.04.2010. 11:49 | komentāri (1)

LNT šova “O!Kartes Akadēmija” dalībniece Made Ērgle, kura pati pirmā pameta šovu, kopā ar savu grupu „Sunday Jam Toast” ir pabeiguši darbu studijā pie savas dziesmas “Kā ir ar laimi” ieraksta. Mūzikas un teksta autors ir grupas ģitārists Kristaps Gustsons. Sākotnēji dziesma tuvākajiem „Sunday Jam Toast” atbalstītājiem bija pazīstama tās angliskajā versijā ar nosaukumu “Kisses Of  November”, taču, gatavojoties “O!Kartes Akadēmijas” albuma ierakstam, tika nolemts radīt arī šīs dziesmas latvisko versiju.
Made Ērgle un „Sunday Jam Toast” piedāvā dziesmu un aicina uz labdarību

Grupa „Sunday Jam Toast” darbojas kopš 2008.gada sākuma – sākotnēji tās galvenie darbības virzieni bija džezs un blūzs, taču šobrīd „Sunday Jam Toast” pamazām sāk izmantot arī rokmūzikas elementus, neaizmirstot par džezu un blūzu. Savas darbības laikā grupa ir uzstājusies dažādos klubos un bāros Rīgā – Rock’n’Riga, Rocabilly, Metro, Saksofons, Leningrad, Up In Smoke, Andrejsalas Media Station u.c. Spēlējuši studentu ballēs LU, kāzās un dažādos korporatīvajos pasākumos. Piedalījušies LTV7 raidījumā "Sema Troksnis".

Grupas dalībnieki ir: Made Ērgle (vokāls; dziesmu un tekstu autore), Kristaps Gustsons (ģitārists; dziesmu un tekstu autors), Edijs Panders (bass), Toms Jančevskis (bungas) un Ilze Švarcbaha (taustiņinstrumenti)

Made Ērgle par dziesmas ieraksta procesu : “Ieraksts nesa vispozitīvākās emocijas, jo dziesmas ierakstīšana vēl vairāk saliedēja mūs kā komandu, lai gala rezultāts iepriecinātu ne tik daudz pašus, bet tos daudzos klausītājus, kas vēl nav paspējuši iepazīt mūsu mūziku. Lielu paldies gribam teikt ierakstu producentam Gintam Stankevičam par sniegtajiem padomiem ieraksta laikā, ieliekot dziesmā jaunus, līdz šim mums neizmantotus muzikālos elementus, taču saglabājot Sunday Jam Toast raksturīgo dzīvo instrumentu skanējumu. Ar nepacietību gaidām klausītāju vērtējumu! Mums būs liels prieks par katru, kas pievienos Sunday Jam Toast dziesmu "Kā ir ar laimi" sava mūzikas atskaņotāja „playlistei”.

Grupa cenšas būt aktīva un, skaidri apzinoties sarežģīto situāciju valstī, „Sunday Jam Toast” ir nolēmuši izmantot savas 15 minūtes slavas, lai, apvienojot spēkus kopā ar līdzīgi domājošiem māksliniekiem, uzrunātu auditoriju un aicinātu tos sniegt savus ziedojumus akcijai "Paēdušai Latvijai" apmaiņā pret kvalitatīvu un pozitīvu izklaidi. Grupas rīkotais labdarības koncerts notiks 14.maijā Mūzikas bārā "Sunny Melody". Ielūgumus var iegādāties "Biļešu servisa" kasēs, pasākuma norises vietā vai zvanot pa tālruni: 28651561.

Dziesma “Kā ir ar laimi” ir pieejama lejupielādei portālā Doremi.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV