Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Grupa "Keksi" un Aļģirdas Šuminskas ielūdz uz "muzikālo skudrupūzni" par godu Eduarda Raubiško jubilejai

Rafails Balkins, 26.04.2010. 10:48

28. aprīlī Rīgas Stradiņa universitātes Aulā grupa "Keksi" un Aļģirdas Šuminskas ielūdz uz "muzikālo skudrupūzni" par godu Eduarda Raubiško jubilejai Rīgā.

Pēdējā gada laikā sadarbības rezultātā ar nepārspējamo lietuviešu dziedātāju Aļģirdu Šuminsku "Keksi" ir sagatavojuši jaunu programmu, ar kuru saņēmusi plašu publikas atzinību kā viena no labākajām Rock & Roll grupām Baltijā. Pārpildītais grupas koncerts Lielajā Ģildē šī gada 2.janvārī tam ir spilgts apliecinājums.

Grupu kā līdz šim vada leģendārais Latvijas mūziķis Aleksandrs Sircovs. Viņa segvārds ir "Muravejs", ne jau tādēļ, ka viņu vizuāli varētu salīdzināt ar skudru, bet gan tādēļ, ka darbs Aleksandram nesagādā grūtības, viņš, kā skudra, var naktīm negulēt, lai realizētu savas ieceres. "Muravejs" ir zināms katram Latvijas mūziķim, un katru gadu viņa veidotie skudrupūžņa saieti - festivāli ir bagātīgi apmeklēti un iecienīti.

Šī gada 26.martā grupa Keksi uzsāka savu pirmo koncertu tūri pa Latviju. "Keksi" pateicas skatītājiem par silto sagaidīšanu Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē un Latgalē. Koncertā 28.aprīlī Rīgas Stradiņa universitātes Aulā grupa "Keksi" kopā ar viesiem atzīmēs grupas saksofonista Eduarda Raubiško jubileju. Koncerta sākums pl. 19:00. Kā vienmēr skanēs tikai dzīvā mūzika, kā arī piedalīsies īpaši viesi. Par izklaidēm atbildīgs būs Kaspars Upacieris (UFO), un visiem būs garantēti īsti muzikāli svētki.

Biļetes ir nopērkamas koncertu norises vietās, "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV