Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

"Multiklubā" norisināsies sarīkojums "House In Multiklubs"

KJ Young, 27.04.2010. 09:56

Dīdžeju projekts „House In ...”, kas ir tendēts uz labu un kvalitatīvu ballīšu organizēšanu Latvijā, vienojot projektā iesaistītos dalībniekus un pasākumu apmeklētājus labi atpūsties pie kvalitatīvas elektroniskās deju mūzikas, un Valmieras klubs „Multiklubs” piedāvā divu Latvijā labi zināmu dīdžeju un producentu dzimšanas dienai veltītu pasākumu „House In Multiklubs (GIFT EDITION)”, kas norisināsies sestdien, 8. maijā.
"Multiklubā" norisināsies sarīkojums  "House In Multiklubs"

Pirmajai dāvanu kastei veroties vaļā, pasākumu atklās „Multikluba” rezidents Dj CMZ. 

Ar Progressive un Tribal house muzikālo pavadību stafeti pārņems atraktīvais diskžokejs KJ Young.

Pie trakulīgiem Tech un Progressive house skaņu viļņiem pasākuma apmeklētājiem liks izdejoties pasākuma galvenais vaininieks - dīdžejs un producents Andy Bassland, kas sevi ir apliecinājis, kā spējīgs un varošs vairāku mākslinieku, dīdžeju un producentu vidū un kura remiksi skan teju visā Latvijā, kā arī ir pieejami citur pasaulē.

Par melodiskākām un plūstošākām notīm jeb Trance pārstāvja lomā šoreiz būs otrs 8. maija gaviļnieks – dīdžejs un producents Tee-Ex, kuram pieder enerģiski un melodiski skaņdarbi, kas gandrīz katru nedēļu dzirdami Latvijas radio stacijās, kā arī ir izdoti ārpus Latvijas robežām.

Noslēgumā līdz pat rīta gaismai ballētājiem, kas gribēs izbaudīt pasākuma pēdējos mirkļus, savu sniegumu sniegs dīdžejs, producents un mūziķis Arnis Gee, kā arī projekta „Party Dot” galva Chris Cherry, kas būs sagatavojuši patīkamus setus pasākuma izskaņai.

Nav noslēpums, ka pasākumā, neformālā gaisotnē tiks svinēta arī dīdžeju un producentu Tee-Ex un Andy Bassland dzimšanas diena, līdz ar to, pirmie divdesmit pasākuma apmeklētāji saņems gardu kūkas gabaliņu no 8. maija gaviļniekiem - Andy Bassland un Tee-Ex. Atraktīvākos un trakulīgākos ballētājus filmēs un intervēs "Party Dot" draudzīgais kolektīvs.

Uz ballīti dosimies ar visu laiku mobilāko izklaides transporteri „Black Silver Party Bus” ( http://www.partybus.lv ), kas ballētājus nogādās no Rīgas vai kādas citas pilsētas pa maršrutu Rīga-Sigulda-Cēsis-Valmiera līdz paša „Multikluba” durvīm un pēc pasākuma, no rīta atpakaļ mājās.

Ieejas maksa pasākumā 3 Ls, savukārt tiem, kas uz pasākumu dosies ar „Black Silver Party Bus”, ieeja bez maksas.

„Party Bus” cena turp – atpakaļ 10 Ls.

Pieteikties „Party Bus” vai jautājumu gadījumā rakstīt uz e-pastu: djlandlatvia@gmail.com vai sazinoties ar pasākuma organizatoru (Andris Lazdāns/ Andy Bassland) portālā draugiem.lv.

Informē un atbalsta: Radio SWH Valmiera (106,5 FM); Valmiera24.lv; Kafe Jaunā Saule; Multiklubs TV; Vellata; Easyget.lv; Ind-ex.lv; Clubsound; Dance Box; Draugiem.lv; Nightlife.lv; Discomix.net; Latviešu Radio Klubu Mūzikas Stunda; EHR Party Service; Orb.lv; Club.lv; Progressive Fm.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV