Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Notiks “Discomania cup 2010” otrā atlases kārta

Andis Braunfelds, 27.04.2010. 15:46

Šo trešdien, 28. aprīlī, Vecrīgas klubā “Madhouse” norisināsies šī gada dīdžejčempionāta Discomania cup 2. atlases kārta. Pasākuma sākums plkst. 21.00, uz to aicināti šī turnīra atbalstītāji, kā arī aktīvie klubu dzīves apmeklētāji un visi pārējie zinātkārie, lai ar saviem klātienes vērtējumiem un balsojumiem spētu noteikt šīs atlases kārtas labāko dīdžejcensoni. 
Notiks “Discomania cup 2010” otrā atlases kārta

Starp čempionāta pirmās kārtas dīdžejiem balsojumos vēl joprojām norisinās sīva cīņa, kur pašlaik vadībā izvirzījies dīdžejs ar skatuves vārdu Vol-T. Atgādinām, ka balsojums ir aktīvs līdz pat nākamās atlases kārtas norises vakaram plkst. 21:15.

Balsojumus ir iespējams veikt ne tikai klātienē, bet arī izmantojot SMS servisa un WEB lapas palīdzību. Vairāk informācijas par to turnīra mājas lapā www.discomaniacup.lv , kur dīdžej čempionātu ir iespējams vērot arī tiešraidē.

Turnīrs Discomania cup ir sākās šī gada 21. aprīlī un noritēs līdz pat 4. augustam katru trešdienu no plkst. 21:00 tas norisināsies klubā Madhouse, Kaļķu ielā 11, Rīga.

Turnīra ik gadējais organizētājs veikals Discomania, Ģertrūdes 69/71, Rīga. www.discomania.lv

Pasākumu atbalsta: Capital FM Music Kitchen; Capital FM Dance box; EHR Party Service; DJTOP.lv; Nightlife.lv; Boomboxera.lv; Easyget.lv; Ind-ex.lv, Club.lv, Apollo.lv, Kasnotiek.lv un  citi.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV