Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Valmieras pilsētas pūtēju orķestris „Signāls” svinēs 45 gadu jubileju

Elīna Neimane, 27.04.2010. 15:56

Sestdien, 1.maijā, plkst. 18:00 Valmieras Kultūras centrā uz 45 gadu jubilejas koncertu ikvienu mūzikas mīļotāju aicina Valmieras pūtēju orķestris „Signāls”.

Koncerta programmā tiks izpildīti skaņdarbi no III Latvijas pūtēju orķestru un I Baltijas valstu pūtēju orķestru konkursa „Baltic Open”, kurā piedalījās arī „Signāls”, iegūstot otrās pakāpes diplomu. Programmu papildinās septiņdesmito gadu vieglā estrādes mūzika. Koncerta īpašie viesi – kamerkoris „Kaķi” diriģentes Ingas Zirnes vadībā. 

„Orķestra sastāvs tā pastāvēšanas gados, protams, ir mainījies, taču liels prieks redzēt, ka orķestrī joprojām kopš pašiem pirmsākumiem aktīvi līdzdarbojas tā vecākie dalībnieki Ēvalds Pavlovičs un Roberts Ziediņš,” stāsta pūtēju orķestra „Signāls” diriģents Mārtiņš Birnis. „Runājot par nākotnes plāniem, vēlamies attīstīt pūtēju orķestra mūzikas virzienu Valmieras pilsētā, piesaistot vairāk tieši jauniešu auditoriju. Ar savu dalību turpināsim atbalstīt Valmierā notiekošos kultūras pasākumus.”

Ieeja pasākumā bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV