Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Talsos norisināsies "Sound Marathon"

Sia HEB, 29.04.2010. 10:15 | komentāri (14)

7.maijā Talsu sporta namā jau no plkst. 21:00 notiks viens no pavasara skaļākajiem elektroniskās deju mūzikas pasākumiem "Sound Marathon" , kas apmeklētājiem sniegs iespēju baudīt lielisku mūziku, atmosfēru, vizuālo noformējumu un dejas visas nakts garumā. Iepriekš „Sound Marathon” pasākums jau četrus gadus pec notika Vidzemes reģiona Gulbenes novadā un katru gadu ir guvis lielu atsaucību.
Talsos norisināsies "Sound Marathon"

Helsinki viennozīmīgi ir viena no labākajām nakts dzīves vietām pasaulē. Tieši tāpēc par Sound Marathon pasākuma galvenajiem viesiem kļūs apvienība no Somijas – HOUSEAMIGO DJ’s, kuras sastāvu veido divi starptautiski atzīti dīdžeji un producenti. HouseAmigo DJ’s regulāri uzstājas dažādās pasaules pilsētās – Londonā, Barselonā, Stokholmā, kā arī pludmales ballītēs Indonēzijā, Ibicā un citur. Slavenākie viņu darbi – singli Passion Eterna / Sauna, Vortex, De Javu u.c. Gandrīz tie visi bija dzirdami radio stacijās visā pasaulē. 2006. un 2005.gadā viņi iekļuva Skandināvijas populārāko dīdžeju desmitniekā.

Vēl sarīkojumā būs iespēja uz skatuves redzēt kādu īpašu viesi no kaimiņvalsts Baltijas Jūras otra krasta - Zviedrijas – dīdžeju un producenu DRAKENBERG. Viņa muzikālais diapazons ir ļoti plašs – trance, progressive, techno, minimal, electronic. Savas Dj/producenta karjeras laikā viņš ir iesildījis un sadarbojies ar ļoti daudziem atpazīstamiem dīdžejiem, kā, piemēram, : Joel Mull, David West, Dj Anneli, Darwin & Backwall, Adam Beyer, Ernesto Vs Bastien un daudziem citiem.

"Sound Marathon" kuplinās arī pašmāju dīdžeji: Uppfade, No Tape, Ed Roid, Zint!s ; Druumz, kā arī dīdžejs Trakais Martiņš [Progressive FM & European Hit Radio]

Neatņemama Pasākuma sastāvdaļa būs Illegal Dj Team Riga Video projekciju meistars VJ Kosmoss un gaismu speciālist LJ Lightboy. Viņi šo pasākumu padarīs par vizuāli neaizmirstamu ballīti.

Pasākuma laikā darbosies bārs/kafejnīca, kur būs iespēja veldzēt savas slāpes un izsalkumu!

Ieeja pasākumā: no plkst 21:00 – 23:00 3.00 Ls/ no plkst 23:00 4.00 Ls 

Pasākumu atbalsta: CIDO grupa; Enerģijas dzēriens „Red Bull”; OZONE vodka; STROH; SIA „AROVANA”

Informatīvi: 1188 Viegli Uzzināt; www.EsayGet.lv ; www.KasNotiek.lv ; www.Nightlife.lv ; 

www.draugiem.lv

Pasākumu varēs vērot tiešraidē vienā no pasaules lielākajiem interneta Dj TV projektiem: www.radio4by4.com 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV