Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Sāk tirgot biļetes uz Liepājas simfoniskā orķestra sezonas noslēguma koncertiem

Nataļja Vecvagare, 29.04.2010. 11:37

Uzsākta biļešu tirdzniecība uz Liepājas simfoniskā orķestra sezonas noslēguma koncertiem Rīgā un Liepājā. Šoreiz orķestris saviem klausītājiem ir sagatavojis "Dārgakmeņus" - Liepājas Latviešu biedrības namā un Rīgas Lielajā Ģildē Liepājas simfoniskā orķestra galvenā diriģenta Atvara Lakstīgalas vadībā orķestris atskaņos J.Vītola svītu "Dārgakmeņi", J.Karlsona Koncertu klarnetei ar orķestri un Hektora Berlioza "Fantastisko Simfoniju".

Programmā ar solo partiju uzstāsies arī pašreizējais Kultūras ministrs, Ints Dālderis. Jāatzīst, ka latvieši ir unikāla nācija - 20 neatkarības gados pēc Raimonda Paula jau otrais kultūras ministrs ir arī profesionāls praktizējošs koncertmākslinieks. Pasaulē, visdrīzāk, neatrast tam precedentu.

Mēneša laikā Liepājā kopā ar Liepājas simfonisko orķestri uzstāsies abi kultūras ministri - bijušais un esošais. Raimonda Paula koncerts Liepājas teātri notiks pavisam drīz, Valsts svētku dienā, 4.maijā, pl. 19.00.

Sezonas noslēguma koncerts Liepājas Latviešu biedrības namā notiks svētdien, 16.maijā, pl. 17.00, savukārt Rīgas Lielajā Ģildē trešdien, 19.maijā, pl. 19.30.

Biļetes uz koncertiem iespējams iegādāties visās Biļešu paradīzes kasēs, internetā, Lielajā Ģildē un Liepājas Latviešu biedrības namā. Liepājas simfoniskais orķestris piedāvā īpašu akciju koncertam Rīgā - pirmās 60 biļetes tikai par 4,-Ls.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV