Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Bāra “Greenwood” nedēļas nogale kā uzvilkta stīga

Rita Kaže, 29.04.2010. 13:29

Vai  tad kāds prot grauzt labāk ceturtdienu par jaunu un daudzsološu ritmu vīru, kurš dēvē sevi par DJ Grauzēju? Nebrīsniņ’! Studentu pilnā un mūžam aizsēdētā ceturtdienas pēcpusdiena ir varen labu danču nakts. Tam par iemeslu lieliskās cenas bārā, galda futbols biedru vidū un nedēļas nogales noskaņas. 29. aprīlī “Greenwood” kā neoficiālo pulcēšanās vietu min Egons Reiters saviem atbalstītājiem un paziņām, atvadoties no Radio SWH Braucamā laika.
Bāra “Greenwood” nedēļas nogale kā uzvilkta stīga

DJ Zhanis, ne tik vien tamborētās cepures īpašnieks, bet samargotas pasaules mūzikas meistars, spēlēs piektdienas nakti. Laimīgā stunda ilgst divkārt labi – no 20:00 līdz 22:00, pērkot vienu kokteili, otru varēsi deju ritmā laistīt pa grīdu.

Savukārt, sestdien, 1. maijā, Kaspar Bindeman ar Musica Mundial uzrunās izlepušos skaņu mīļotājus. Neprātīgās dejās aicināti visi, kam nedēļas sākums brīvībai veltīts, bet kāju sāpes grib aizmirst tik uz pavēlo trešdienas rītu!

Ienāc ārā!

Greenwood, Vecrīga, Krāmu iela 3, ieeja no Jaunielas. 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV