Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Grupa “Very Cool People” maija koncerttūri atklās “Shot Cafe”

Arturs Orenits, 30.04.2010. 10:13

Sestdien, 1. maijā, grupa “Very Cool People” uzstāsies “Shot Cafe”, Torņa ielā 4. Koncerts “Shot Cafe” būs pirmais maija tūres atklāšanas koncerts. 
Grupa “Very Cool People”  maija koncerttūri atklās “Shot Cafe”

Koncertā būs dzirdamas vairākas jaunas kompozīcijas, kā arī šajos koncertos grupa nolēmusi atskaņot kompozīcijas, kuras tā nav atskaņojusi ilgāku laiku. Tūrē VCP dosies piecu cilvēku sastāvā (bezdubultbungām): Elvijs Grafcovs-guitar; Toms Rudzinskis - sax; Māris Vitkus - keys &Synth; Valters Sprūdžs - bass; Jānis Jaunalksnis - drums. 

No 2010. gada sākuma puiši aktīvi strādājuši pie jauniem skaņdarbiem, ierakstiem un videoklipiem. Daļa no tiem jau veiksmīgi tika publicēti – klips dziesmai “Hugo”, dziesma ar viesmāksliniekiem no Spānijas “La vida des dearriba” un daļa vēl tiks publicēta tuvākajā laikā. 

Pēc šiem veiksmīgajem notikumiem grupa maijā dodies nelielā tūrē uz vairākām Eiropas valstīm. "Ir sanācis ražīgs gada sākums un ceram tā arī turpināt. Koncertos maijā, ārpus Latvijas vēlamies aicināt tur dzīvojošos Latvijas iedzīvotājus nākt ar draugiem atbalstīt "savējos"," tā par tūri VCP. 

 

VCP tūres datumi

1. maijs 23:00 - Shot Cafe, Rīga; 

7. maijs 22:00 - Fontaine, Liepāja; 

10. maijs 21:00 - Harris Jazz Bar, Kraków, Poland; 

11. maijs 20:30 - Jazzit, Salzburg, Austria; 

12. maijs 20:30 - Jazzit, Salzburg, Austria; 

29. maijs 23:00 - Pulkvedim Neviens Neraksta, Rīga 

 

Vairāk info: 

www.verycoolpeople.org

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV