Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Grupa „Das Sonntags Legion” jauno albumu prezentē koncertā klubā „Nabaklab”

Aiga Leitholde, 30.04.2010. 14:11

Trešdien, 28. aprīlī, klubā „ Nabaklab” koncertēja grupa „Das Sonntags Legion”, kuri prezentēja savu debijas albumu „Acid Rain Will Eat Our Culture”.
Grupa „Das Sonntags Legion” jauno albumu prezentē koncertā klubā „Nabaklab”

Galerijas:

Klubs „Nabaklab” šajā trešdienā bija ļoti labi apmeklēts, un zālē valdīja patīkami atbrīvota noskaņa, ļaujot noticēt, ka ir jau iestājusies nedēļas nogale. Dīdžejs deju zāles apmeklētājus veldzēja ar 80- to gadu beigu un 90-to gadu sākuma latviešu alternatīvo rokmūziku, bet dzīvā koncerta skanējumā atpakaļ laikā aizveda Alis P. 

Arī „Das Sonntags Legion” mūzikā ir saklausāmas 90-to gadu atbalsis un dažādu stilu sintēze, ko paši mūziķi sauc par psihodēlisku folkmūziku. Skaņas krāsainību jo īpaši paspilgtina daudzveidīgie stīgu instrumenti, patīkami ieskanas arī akordeons, bet komiskais elements, kas ik pa laikam aizdzen sapņainību, ir paslēpts bilingvālismā – uzrunās vācu valodā ar latviešu valodas piejaukumu, papildinātu ar dziesmu anglisko tekstu. Koncerta analīzes uzdevums kļuva bezjēdzīgs, jo prātu ir pārņēmušas grupas mūzikas raisītās emocijas. Arī pārējie klausītāji sastinguši klausījās grupas izpildīto mūziku, vienīgo kustību radīja ziņkārīgie, kas uzmanīgi šķēla ceļu līdz skatuvei, lai galvenos vakara varoņus skatītu vaigu vaigā. Nenoliedzami, labs prezentācijas koncerts ir vislabākais pamudinājums iegādāties jauno disku, lai paildzinātu spēcīgās emocijas arī mājas apstākļos. 

Foto: Anrijs Požarskis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV