Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Intars Busulis vadīs arī laika ziņas?

Una Taal, 30.04.2010. 15:31

Intars Busulis atzīstas, uz savas koncerttūres „AKTs” laiku, ar ziņu vīriem viņš ir sarunājis labu laiku, tomēr, ja kāda lietus lāse uzlīs, tad lietussargus visiem nesola, bet lietusmētelīšus gan. 
Intars Busulis vadīs arī laika ziņas?

No šodienas, 30. aprīļa tiek uzsākta biļešu tirdzniecība uz Intara Busuļa koncerttūres “AKTs” koncertiem Latvijas pilsētās. Biļetes nopērkamas Biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv. Ikviens Amigo klients visu maija mēnesi biļetes uz koncertiem varēs iegādāties ar 20% atlaidi. Tuvojoties koncertu datumiem, biļešu cenas tiks paaugstinātas. Koncertos tiks atskaņotas gandrīz visas jaunās dziesmas no dubultalbuma „AKTs”, kas būs nopērkams no 18. maija.

Intaram tā būs pirmā oficiālā koncerttūre, kas nebūs kopprojekts ar kādu citu izpildītāju vai grupu. Uz koncertiem būtu jānāk kopā ar visu ģimeni. Lai to patiešām varētu izdarīt, koncerttūres Lieldraugi Nokia un Amigo ir par to parūpējušies - ar viņu atbalstu ir iespējams piedāvāt īpašas biļešu cenas. Kārlis Lācis sola, ka koncertos skanēs ne tikai jaunās dziesmas, bet būs arī visiem zināmās dziesmas. Būs jautrība, bez kuras Busuļa koncerti nav iedomājami. 

 

Koncertu grafiks: 

2.07. - Liepāja, Pūt vējiņi

10.07. - Ventspils, Reņķa dārzs, Jūras svētku ietvaros

16.07. - Rēzekne, Pilsētas estrāde

23.07. - Talsi, Sauleskalna estrāde

24.07. - Madona, Pilsētas estrāde

30.07. - Valmiera, Pilsētas estrāde

31.07. - Jēkabpils, Krustpils estrāde

6.08. - Cēsis, Pils parka estrāde

13.08. - Jūrmala, koncertzāle "Dzintari"

Ieeja koncertu norises vietās no plkst. 19:00, koncerta sākums plkst. 20:30.

 

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV