Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā „Dirty Deal Cafe” gaidāms Hardcore vakars

Toms Rubīns, 04.05.2010. 14:14

4.maijā plkst. 21:00 "Circle Pit!" aicina uz Hardcore vakaru klubā „Dirty Deal Cafe”. Koncertā spēlēs grupas 'Save The Embers' (DE), In The Box (LV) un Kastete (LV).
Klubā „Dirty Deal Cafe” gaidāms Hardcore vakars

'Save The Embers' (Saglābjiet kvēlojošās ogles) ar savu nosaukumu personificē tās grupas dalībnieku savstarpējo mijiedarbību vienam uz otru - katrā no viņiem mīt savdabīgi kvēlojoša ogle, kuras visas saliekot kopā tiek radīta pavisam jauna spēcīga liesma. Šī Nurembergas blice mums parādīs ko tā spēj 'sacept' balstoties uz hardcore/punk pamatelementiem kā to bāzi, apvienojot tos ar neskaitāmajam Rock melodijām un ļoti ātru gitārspēļu izpildījumu.

Tiem palīgā kurināt publiku dosies pašmāju 'In The Box' kas nu jau ir vieni no pop/punk mūzikas stila pionieriem Latvijā. Grupas skanējumu pavisam nesen, pērnajā gadā, papildinājusi elektronika, padarot grupu savdabīgāku un daudzveidīgāku, kā arī interesantāku klausītājiem. Tas nozīmē, ka grupa savā pastāvēšanas  laikā vēl joprojām attīstās un meklē ar vien jaunas skaņas, ar kurām pārsteigt.

Kā arī 'Kastete' kas ir sevī ietveroša metal/hardcore/punk universāla blice no Rīgas. Šī būs vienīgā no vakara grupām, kuras dziesmu teksti ir sarakstīti tikai Latviešu valodā, kas klausītājus aicina cīnīties par labāku dzīvi, vērtībām, ticēt sev un cīnīties pret sabiedrības aprobežotajiem uzskatiem, ignoranci, vienaldzību, narkotikām un citām sabiedrībai mazsvarīgām lietām.

Durvis veram vaļā - 18:00
Sākums - 21:00
Ieejas maksa - 2,-Ls
Paklausīties var šeit:
http://www.myspace.com/savetheembersmusic - Save the Embers
http://www.myspace.com/intheboxlatvia - In The Box
http://www.myspace.com/kastete - KASTETE

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV