Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Liepājā norisināsies ceturtais sērijas "F*** ME! I Might Become Famous" sarīkojums

MBerg, 04.05.2010. 14:28

16. aprīlī aizsākās dīdžeju MBerg un Anša Zvirgzdiņa veidotā pasākumu sērija "F*** ME! I Might Become Famous". Pa šo laiku ir aizvadītas jau trīs galvu reibinošas ballītes un šopiektdien, 7. maijā, plkst 22:00, klubā "Big7" norisināsies jau ceturtais šīs sērijas pasākums.
Liepājā norisināsies ceturtais sērijas "F*** ME! I Might Become Famous" sarīkojums

Kā vakara galvenie viesi uz kluba skatuves kāps dīdžeji MBerg un Ansis Zvirgzdins, kuru vārdi Latvijas ballētājiem komentārus neprasa. Ansis Zvirgzdins - dīdžejs un producents, kura skaņdarbi ir izdoti un sasnieguši dzirdīgas ausis visā pasaulē un ir guvuši atzinību no pasaulē atzītiem dīdžejiem. MBerg- viens no pieredzējušākajiem Latvijas jaunās paaudzes diskžokejiem, kurš ar saviem miksiem regulāri ir dzirdams Lietuvas "Power Hit Radio", kā arī gatavo savu pirmo skaņdarbu relīzi uz ASV leibla "L8 Night Records". Vakara galvenajā laikā ar īpašu 3 stundu "back2back" setu, šis kolorītais duets priecēs cilvēkus ar izmeklētām un enerģiskām progressive house un trance kompozīcijām.

Par pasākuma "warm-up" un "afterhours" parūpēsies neviens cits kā kluba rezidents R-GEE.

Informē: EHR Party Service, nightlife.lv

http://www.big7.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV