Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā „Dirty Deal Cafe” notiks akustiskās mūzikas pasākums „Piesaucam dzīvos”

Toms Rubīns, 04.05.2010. 14:47

Sestdien, 8. maijā, plkst 20:00 klubā „Dirty Deal Cafe” notiks mūzikas pasākums „Piesaucam dzīvos”, kurā piedalīsies Latvijā labi zināmais bardiskās mūzikas pionieris Haralds Sīmanis, kā arī vairākas jauno mūziķu apvienības -  mākslinieciskā roka pārstāvji „Sol Luna”, jauneklīgie „Them Lemons” un Elīnas Viļumas trio.
Klubā „Dirty Deal Cafe” notiks akustiskās mūzikas pasākums „Piesaucam dzīvos”

„Dzīvo piesaukšana” nav „mirušo” noliegšana – tā ir uzsvaru uzlikšana. Mēs zinām, ka mūsu guļošie brāļi arī reiz celsies pretī Saulei. Tagad mums jāievelk svaiga strāvojuma elpa, jauna dzīvības dzirkst jāsaņem no spirdzinošas mūzikas šalc.

„Sev, dzīvie! – jums dziesma ir vajadzīga, ne viņiem.” / I.Ziedonis /

„Piesaucam dzīvos” piedāvā klausītājiem īpašu muzikālu apvienību kombināciju, kas ļaus atslēgties no visai nospiedošās masu kultūras un ļaus pievērsties mūzikai kā mākslai. Dzīviem cilvēkiem ir dota iespēja domāt, ticēt un radīt – tieši to mēģināsim apliecināt šajā 8. maija pasākumā.

Dienu izvēle pasākumiem „Piesaucam dzīvos” vienmēr ir bijusi vairāk vai mazāk nejauša – interesanti, ka bieži tā ir iekritusi kādā zīmīgā datumā: 2009. gada 11. septembrī (Raiņa dzimšanas dienā) notika pirmais „dzīvo piesaukšanas” pasākums ar burvīgo dziesminieci Alisi Josti, šī gada 9. janvārī (datums tuvu Zvaigznes dienai) tas notika galerijā „Degunradzis”, kur uzstājās Imants Daksis, Sus Dungo un Andris Akmentiņš. Šoreiz tas ir 8. maijs. Pasākums nekad tieši nav bijis saistīts ar konkrētiem datumiem, tomēr uzvara šajā dienā ir – iespēja vērot pavasara un Saules dominanci pār aukstumu un ziemu. Dzīvība pārņem cilvēku, arī dabu.

Aicinām visus 8. maijā uz akustiskās mūzikas pasākumu „Piesaucam Dzīvos” Spīķeros, „Dirty Deal Café”, kurā piedalīsies Haralds Sīmanis, apvienība „Sol Luna”, „Them Lemons” un Elīnas Viļumas trio.

Durvis vērsim vaļā- 18:00
Sākums- 20:00
Ieejas maks- 1,50 Ls
Vieta – Dirty Deal Cafe, Spīķeri, Maskavas iela 12-2

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV