Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Retro Spectro vakars klubā “Nabaklab”

NABAKLAB, 05.05.2010. 08:54

Trešdien, 5. maijā, klubā “Nabaklab” pirmo reizi norisināsies Retro Spectro vakars, kura laikā apmeklētājiem būs iespēja ne vien atklāt savu patieso „es”, bet arī pielaikot pavisam citu vizuālo kodu. Vakara gaitā profesionāla stiliste jau pēc pāris atslēgas vārdiem atpazīs katra apmeklētāja personības izteiksmīgākos aspektus, kuri tiks atklāti vispārsteidzošākajās tērpu kombinācijās.
Retro Spectro vakars klubā “Nabaklab”

Apmeklētāji, kuri savus apģērbu komplektus atzīs par iekārojamiem, saņems 30% atlaidi visam, kas uzvilkts mugurā. Īpašas cenas šajā vakarā būs arī vintage kleitām, puišu krekliem, jakām, un vinila platēm, bet papildus visam tiks piedāvātas īpašas izklaides ar vintage datorspēlēm!

Retro Spectro vakara viesi tiks iemūžināti bildēs, kuras varēs aplūkot Retro Spectro un Nabaklab mājas lapās.

Retro Spectro vakara muzikālie viesi būs akustisko noskaņu burvji Edgars Jansons (LV) un „Sorry, Michigan” no ASV, kas ar akustiskās ģitāras, elektrisko klavieru taustiņu sintēzi, mandolīnu, mutes harmonikām, ieprogrammētiem bungu akcentiem un daiļliteratūras žanra cienīgu liriku piedāvās „pastaigu” pa pilsētu – ar visām no tā izrietošajām sekām, domām un pārdomām.  

„Sorry, Michigan” radītāja Brūks Reksrouta (Brooks Rexroat) uzstāšanās ir kā šovs, kura laikā dažādu mūzikas instrumentu izmantošana organiski saplūst ar mūzikā pausto noskaņu maiņu.   

Pie Dj pults darbosies Retro Spectro saimnieks Mareks Ezerkalns. 

Retro Spectro vakara sākums plkst 19:00. 

Ieeja bez maksas.

www.nabaklab.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV