Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā “Essential” norisināsies studentu pirmssesijas ballīte

Rihards Graudiņš, 05.05.2010. 09:15

13.maijā plkst. 23:00 klubā “Essential” ar Swedbank jauniešu programmas OPEN atbalstu notiks pirms sesijas pasākums studentiem „Summer Session”, kuru organizē Baltijas Starptautiskā Akadēmija kopā ar Rīgas Starptautisko ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolu.
Klubā “Essential” norisināsies studentu pirmssesijas ballīte

„Summer session” ir jauns izaicinājums, kas šogad notiks pirmo reizi. Klubs “Essential” pārvētīsies par vietu, kur pulcējas studenti, lai sajustu vasaras dvesmas un atpūstos pirms gaidājamiem gada noslēdzošajiem pārbaudījumiem un eksāmeniem. Kluba apmeklētāji varēs izbaudīt lielisku mūziku, dažādu mākslinieku uzstāšanos un pārsteidzošus priekšnesumus. Organizatori ir padomājuši par ikvienu studentu, lai tas justos omulīgi.

Studentiem īpaši uzstāsies tādi mākslinieki, kā Natālija Tumševica, Krievijas „Fabrika Zvezd 7” dalībniece, Neplagiat, Gulmira no Kazahstānas un Elli U, kura ir pievērsusi uzmanību, Krievijā, Lietuvā, Anglijā, ASV, Šveicē, kā arī Eddy (Edijs Melnis). Sarīkojuma ietvaros norisināsies Miss un Mr BSA fināls, V.O.V.A. veļas modes skate, ar priekšnesumiem uzstāsies Showdance studio – Fusion, Magic Dance, Dj Deros, Dj Electricano, Dj Rudice, Dj Timm no Soul n Movement,Lera Shtein Diva show, Jullja Amosova, Maria Kozik, Elena Bogdanova, Dio (Dmitry Bubin).

Lai pienācīgi sagatavotos pasākumam, no plkst. 20:00 līdz 23:00 tiek rīkots Preparty klubā “Penthouse club” (Vaļņu ielā 19).

Pie ieejas „Summer Session” pasākumā, uzrādot kādu no Swedbank jauniešu kartēm, būs iespēja saņemt atlaidi  biļetes iegādei.

Bite Latvia ir sagatavojusi lielisku iespēju katram apmeklētājam, visi, kas apmeklēs pasākumu, saņems aproces no BiFri un pēc pasākuma, uzrādot aproci jebkurā Bite apkalpošanas centrā, varēs saņemt BiFri starta komplektu par brīvu.

Pasākumu atbalsta: Pernes, Blue Box, VOVA – vova.lv , Fantasy park, Bite Latvija, Corporate, Latvijas studentu apvienība, draugiem.lv, neoncity.lv, Rexona, studentlife.lv, Red Bull, one.lv, BCA.

Organizē: BSA SP un RISEBA SP.

Vairāk info: www.rsebaa.lv/sp un www.spbsa.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV