Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

"Post Club" piedzīvojis vizuālas pārmaiņas

Viktors Bukults, 05.05.2010. 09:36

Divas dienas, 7. un 8. maijā, Post Club aicina Jelgavas publiku uz kluba re-opening pasākumiem novērtēt vizuālās pārmaiņas, kuras būs piedzīvojušas abas kluba zāles. Re-Opening pasākumu pirmās dienas īpašie viesi būs Dj / MC Supaphly (NY, ASV) un  Dj Ed De Dano. 
"Post Club" piedzīvojis vizuālas pārmaiņas

Re-Opening pirmās dienas īpašais viesis lielajā zālē būs no ”Gallery” pasākuma labi zināmais Dj Ed De Dano. Par "New Latvian voice of dance music" ("Flash" žurnāls 2007) nodēvētais Dj Ed De Dano tiek uzskatīts par vienu no talantīgākajiem Baltijas diskžokejiem, pateicoties savos setos dzirdamajai savdabīgajai pieejai muzikālā materiāla izvēlē. "Viņa setos ir nepieredzēts muzikālā materiāla sakopojums, sastāvošs no visdaudzveidīgākās mūsdienu progressive house stila mūzikas. Tas skan atšķirīgi no tā, kas jau ierasts Latvijas klubu vidē. Skan citādi"

2009. gada vasarā Ed De Dano ieguva pirmo vietu starp Proton radio nedēļas Top 100 hot mixiem - iespējams ietekmīgākā elektroniskās mūzikas medija internetā. Tā bija pirmā reize, kad kāds Baltijas dīdžejs iegūst līderpozīciju iknedēļas Proton Radio balsojumā. Viņa setus var dzirdēt daudzu globālu radiostaciju šovos: Proton Radio, Frisky Radio (ASV), Dance Radio (Grieķija), MasMusic (Meksika), Radio Real (Ungārija), un Baltijas radiostacijās Radio 2 (Igaunija) un ZIP FM (Lietuva).  Ed De Dano skatuves valoda apvieno visus promoterus, dīdžejus, dizainerus un mūziķus - citiem vārdiem, visus tos, kas tā vai savādāk saistīts ar Elektronisko deju mūziku. Patreiz Ed De Dano ir viens no promoteru visiecienītākajiem Latvijas dīdžejiem, kura setus pazīst arī Baltijas krasta otrajā pusē.

Atkal kopā uz kluba galvenās skatuves Ed De Dano atbalstīs kluab rezidenti Dj Nufreak un John. E.

Visus tos, kas vēlas izdejoties pie kvalitatīvas R’n’B un Hip Hop mūzikas, Post Club aicina uz jauno kluba Buduāru jeb mazo zāli izbaudīt Ņujorkas klubu mūsdienu skanējumu un ne tikai to. Visas nakts garumā svaigāko un gardāko mūziku dalīsies DJ DZEE un vakara īpašais viesis no Ņujorkas - Dj / MC Supaphly (NY, ASV). Viņa dīdžeja gaitas aizsākās Ņujorkā 1987. gadā. No 1995 līdz 2002. gadam viņš ir populāro San Francisko klubu, kā Vagabond Club , 1015 Folsom Club,  Pendulum Bar un Pleasuredome viesrezidents. Savas DJ gaitas Supaphly turpināja Los Andželosā līdz 2000. gadu vidū nokļuva arī Eiropas klubu metropolē Berlīnē.  Dj / MC Supaphly uzstāsies ekskluzīvi tikai Post Club publikai Jelgavā, piektdien, 7. maijā.

www.post-club.lv  

www.theroom.lv 

www.facebook.com/postclub 

www.twitter.com/clubpost 

www.myspace.com/eddedanodj 

www.facebook.com/DjSupaPhly

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV